Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre cumpenele din viața personală. „Voiam să mă despart de George”. Ce sfat prețios a primit VIDEO EXCLUSIV

Daniela Gyorfi: “Crede-mă am trecut prin multe”
Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre cumpenele din viața personală. Voiam să mă despart de George. Ce sfat prețios a primit VIDEO EXCLUSIV

Daniela Gyorfi a vorbit la Ego Life despre problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și despre cum a reușit ea să depășească orice obstacol. Celebra artistă mărturisește că cele mai bune sfaturi în aceste situații le primea de la mama ei. Cu ea se consulta în orice astfel de situație.

Daniela Gyorfi, dezvăluiri despre cumpenele din viața personală: “Crede-mă am trecut prin multe”

Daniela Gyorfi mărturisește că a trecut prin multe situații, iar mama ei a fost tot timpul acolo să o susțină. Ori de câte ori I se întâmpla ceva și s-ar fi gândit să renunțe la muzică, la cariera ei de zeci de ani, mama sa era acolo pentru a o susține și pentru a o face să înțeleagă că lucrurile nu sunt așa cum ea își imaginează.

“Trăim într-o societate și trăim niște timpuri… probabil au fost dintotdeauna, timpurile cu vremurile respective, nu-ți permite, adică nu ai cum, să zici că: domne, eu nu pot. Ce nu poți? Te-a dat cineva afară în momentul ăsta, tu stai plângi o zi, două… Asta îmi spunea mama: nu plânge ca proasta că orice minune durează trei zile. Crede-mă am trecut prin multe, tu știi (n.r. Dana Săvuică), cu atac la persoană, multe lucruri mi s-au întâmplat de-a lungul vieții mele. Vorbesc și din punct de vedere personal, dar și profesional. De câte ori plângeam și spunea: mă las de muzică, mama se uita la mine, își bea cafeaua: vorbim mâine, stai liniștită. Și ea prima dată se impacienta”, a declarat Daniela Gyorfi la Ego Life.

Daniela Gyorfi a vrut să se despartă de George Tal în anul în care mama ei a murit

În 2013, cu câteva luni înainte ca mama Danielei Gyorfi să se stingă din viață, artista a vrut să pună punct relației cu George. O aveau deja pe Maria, fiica lor, însă artista s-a gândit serios să se despartă. Mama ei i-a oferit câteva sfaturi importante, pe care le ține minte și acum. În prezent este în continuare alături de George și au o familie frumoasă și fericită.

“Exact în vara lui 2013 ( n.r. anul în care mama ei a murit) vă spun sincer, am vrut să mă despart de George. Am avut o discuție foarte puternică, o aveam pe Maria. Am venit acasă și i-am spus: mamă, știu că o am pe Maria, știu ce înseamnă să crești fără tată, știu că tu ești bolnavă, dar ori sunt, ori nu sunt, mă despart de George. Mama, foarte calmă: cine ți l-a ales? Daniela: Eu! A început să râdă, zice: bine, uite ce îți propun eu, trage aer în piept și vorbim mâine la cafea.

Am dormit eu peste noapte, pac, dimineața, fac eu cafeaua. Se uită la mine: du-te, fă cumpărături, m-a trimis că voia ea să mănânce nu știu ce și când vii, mâine dimineață vorbim. Eu nervoasă. Mama: ascultă-mă ce îți spun!

A doua zi dimineață mi-a spus: Dana, deciziile niciodată nu se iau la nervi. Ai luat decizii de foarte multe ori la nervi și câteodată poate ai avut dreptate, dar de foarte multe ori n-ai avut dreptate. Trebuie să cântărești. George ăsta este. Tu asta ești. Nici tu nu ești perfectă. Stai și analizează”, a povestit Daniela Gyorfi.

Singurele motive pentru care Daniela Gyorfi s-ar despărți de George Tal

Daniela Gyorfi a mărturisit care ar fi motivele pentru care ar pune punct relației pe care o are cu George Tal. Vedeta susține că peste infidelitate ar trece rapid, însă sunt alte lucruri pe care nu le-ar putea ierta.

“Eu consider că sunt un om foarte normal. I-am spus lui George: să știi George că eu niciodată nu am să mă despart de tine, vorbesc la 54 de ani atenție!, dacă aflu, nu dacă te văd, dacă mă sună cineva: vai, știi, cu bărbatul tău… Să fie sănătos! Dar mă despart de tine dacă îmi vorbești urât, dacă ești violent… de asta spun experiența. Altfel vezi viața”, a mărturisit Daniela Gyorfi.

10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.