David Popovici, gest caritabil pentru o familie fără casă: “Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri”

Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj la juniori, are nevoie de o casă
David Popovici, gest caritabil pentru o familie fără casă: “Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri”

David Popovici a făcut un gest impresionant pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj la juniori. Sportivul își donează casca și ochelarii cu care a câștigat cele două medalii de aur la Mondialele de la Budapesta din acest an.

David Popovici, gest caritabil pentru o familie fără casă: „În donez cu toată inima”

În doar câteva zile David Popovici a reușit să strângă suma de 117 865 de lei. Cei care organizează campania vor să ajungă la suma de 197 000 de lei. În total 1419 de persoane au donat pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj la juniori.

„Dacă pot ajuta, nu stau niciodată pe gânduri. Iar dacă echipamentul cu care am concurat la Mondiale poate aduce bucurie, siguranţă şi puţin bine, îl donez cu toată inima. Pentru a fi cât mai mulţi cei care ajută un fost sportiv de performanţă aflat într-o situaţie de viaţă dificilă, vă invit pe voi, cei care mă susţineţi şi spuneţi că îmi sunteţi aproape, că în aceste 2 zile să faceţi o donaţie de minim 25 de lei pentru căsuţa Florentinei”, a fost mesajul transmis de David Popovici pagină personală de Instagram.

Gheorghe Hagi s-a implicat și el în compania de strângere de fonduri pentru Florentina Filipovici

Gheorghe Hagi s-a numărat și el printre personalitățile care au ajutat familia care are nevoie de un acoperiș deasupra capului. Acesta oferă obiecte personale și tricouri semnate pentru licitație. Un tricou semnat de Hagi are un preț de pornire de 400 de euro.

„Donează 25 lei sau mai mult între 1 – 26 august 2022 și vei fi înscris automat la tragerea la sorți ce va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022. Vom anunța numele câștigătorului aici și pe website-ul nostru, unde poți consulta și regulamentul campaniei. Donația ta, în orice valoare, va fi dublată de compania Genpact. Așadar, dacă donezi 25 lei, vei contribui, de fapt, cu 50 lei pentru casa Florentinei, și tot așa”, este mesajul afișat pe site-ul campaniei.

Cartea care l-a motivat pe David Popovici să devină cel mai bun înotător din lume

Este vorba de o carte scrisă de înotătorul american Michael Phelps, multiplu campion olimpic și mondial la diferite probe de natație. De asemenea, deține și șapte recorduri mondiale.

„Îmi place să cred că nu am limite și aș vrea ca toți să creadă asta despre ei, că pot întrece orice limită, pentru că toată lumea chiar poate dacă își dorește suficient”, a spus David Popovici într-un interviu recent.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.7 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *