Dayana, revenire de succes pe scena muzicală. Ce spune despre o colaborare cu artista care o inspiră, Irina Rimes: “Suntem foarte asemănătoare!” VIDEO EXCLUSIV

Cine i-a dat cel mai bun sfat

Dayana, o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, a revenit pe scenă după o pauză, lansând albumul “Nostalgic”, căci în ultima vreme s-a dedicat pieselor în limba română pentru a le transmite fanilor diferite emoții. În exclusivitate pentru Ego.ro, ea ne-a vorbit despre cariera sa. Aceasta a punctat că își dorește să aibă o colaborare cu Irina Rimes, iar Florian Rus i-a oferit, de-a lungul timpului, cel mai bun sfat din domeniul profesional.

Dayana, despre parcursul său

Noul album a captat deja atenția fanilor, căci Dayana are o latură sensibilă, fiind inspirată de poveștile de iubire. Aceasta o urmărește pe Irina Rimes și speră la o colaborare cu artista, ținând cont că amândouă vin din Republica Moldova și au un parcurs similar. De asemenea, ea le-a oferit sfaturi tinerilor care își doresc să ajungă pe scenă.

Ego.ro: Bună, Dayana! Ce te-a inspirat pentru noul album? De unde ai pornit?

Dayana: Toată viața mea m-a inspirat, toată momentele marcante, de la copilărie, la prima dragoste sau prima dezamăgire, la maturitatea în iubire și ca om, ca artist, oamenii, emoțiile. Dragostea mă inspiră cel mai mult!

Ego.ro: De ce ai ales o carieră în România și nu în Republica Moldova? Știu că tu de acolo ești.

Dayana: Cumva, sunt mai multe oportunități aici. Publicul este mai deschis și apreciază mai mult arta în general. Oamenii sunt altfel! Mă simt ca acasă deja. De 6 ani sunt aici, am venit și am studiat la Conservator, apoi am lucrat în diferite studio-uri, mi-am cizelat talentul și uite-mă aici! Bucureștiul m-a călit din toate punctele de vedere! Sunt recunoscătoare pentru că sunt aici, dar cine știe unde mă duce mai departe viața!

Ego.ro: Ai zis, în trecut, că te inspiră Irina Rimes. Auzim de vreo colaborare?

Dayana: Ar fi foarte tare să fie o colaborare! Eu și Irina avem, cumva, același parcurs. Suntem din aceeași zonă, din nordul Republicii, am trecut prin aceleași studio-uri, am lucrat cu aceiași oameni. Simțim la fel unele lucruri și suntem foarte asemănătoare în unele aspecte. Mi-ar plăcea foarte mult să auzim de o colaborare, dar hai să o întrebăm pe Irina dacă vrea să cânte cu mine!

Ego.ro: Voi vă cunoașteți?

Dayana: Noi ne cunoaștem, am avut și sesiuni de muzică împreună, ne vedem la evenimente. Totul este posibil!

Ego.ro: Ce sfat ai pentru tinerii artiști? Ai fost implicată în muzică, ai avut o pauză, iar, ulterior te-ai întors cu un album. Bănuiesc că îți dorești, acum, concerte solo. Cum ajungem la acest lucru?

Dayana: Ajungem prin foarte multă încredere în sine, prin talent, ambiție, muncă și cu tactică! Nu trebuie să grăbim lucrurile, ele vin la momentul oportun, atunci când ești pregătit! Tot ce trebuie să faci este să dai intenția potrivită în acest Univers ca să se realizeze! Să credeți în voi, să munciți, să vă bucurați pur și simplu! Timpul trece repede, nu îmi imaginam în urmă cu 6 ani că o să fiu aici. Am vizualizat acest lucru, l-am manifestat și uite-mă aici! Doamne ajută!

Citește și Cine este de fapt iubitul francez al Irinei Rimes. Cu ce se ocupă David Goldcher. “Nu exclud nicio căsătorie”

Ego.ro: Care este artistul din România care ți-a dat cel mai bun sfat de până acum? Ce ți-a zis?

Dayana: Florian Rus a fost deschis și bun cu mine din prima clipă în care ne-am întâlnit la un camp de muzică. Eu eram curioasă de cum să scriu, ce să scriu, despre ce să scriu, ce ar fi mai bine să îmbunătățesc. El mi-a dat un tips foarte important și interesant! Dacă ai ceva de spus, scrie. Dacă nu, nu o face! Trebuie să îmi ascult inspirația interioară. Asta răsună mereu: “Ce ai de spus ca artist? Ce vrei să spui în piesă?”.

Citește și Cum a ajuns Florian Rus să aibă aceeași iubită din liceu, deși a devenit celebru între timp: ”Știe să spună: ‚Alo, artistule, vezi că te știu de când erai mic!’” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *