De câte ori pe lună își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele. Alina Sorescu a spus adevărul: „Are program de vizită” EXCLUSIV

Instanța a decis, ieri, pentru a doua oară, ca fetițele să aibă domiciliul la Alina Sorescu
De câte ori pe lună își poate vedea Alexandru Ciucu fetițele. Alina Sorescu a spus adevărul: Are program de vizită EXCLUSIV

Alina Sorescu este fericită că instanța a stabilit, și în urma recursului, ca fetițele Elena Carolina (8 ani) și Ana Raisa (6 ani) să aibă domiciliul la ea, pe tot parcursul procesului de divorț cu designerul Alex Ciucu. Solista ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este programul de vizită al tatălui micuțelor, cu care ambii părinți au fost de acord.

”Sunt încrezătoare că totul va fi bine”

Alina Sorescu a anunțat, ieri, cu bucurie, pe contul de Facebook, vestea cea mare, că fetițele vor rămâne la ea, pe tot parcursul procesului de divorț cu Alex Ciucu, chiar dacă el deține, în Pipera, un conac de sute de mii de euro.

„Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță președințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine, în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine.”, a scris Alina Sorescu, pe Facebook.

Alina Sorescu le-a mulțumit celor îi sunt aproape în aceste momente delicate

Solista ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care va fi programul de vizită al lui Alex Ciucu.

”Tatăl fetițelor are program de vizită, așa cum se dă în astfel de situații. Adică două weekenduri pe lună și vacanțele la jumătate, cum se dă de obicei. Deocamdată nu este vorba și de semnătura unuia dintre părinți, dacă vreunul dintre noi ar vrea să plece cu fetele în vacanțe, în străinătate. Asta, la divorț”.

Alina Sorescu împreună cu fetițele ei

Alina Sorescu le-a mulțumit, prin intermediul Ego.ro, celor care o susțin în aceste momente delicate.

”Am multă susținere în această perioadă, căci și sunt și multe mame care probabil au trecut prin ce trec eu și mă înțeleg, și le mulțumesc. Iar tatăl meu, care m-a însoțit mereu, și la spectacole, mă ajută și mă sprijină și acum. M-am concentrat pe muzică și merge bine, am lansat câteva piese, vom avea și un concert. Fetele mele sunt bine, au luat vacanța”.

Alina Sorescu și-a anunțat divorțul pe conturile sociale

Solista Alina Sorescu a ales să anunțe pe pagina ei de Facebook divorțul de Alex Ciucu, după un mariaj de 12 ani.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presa, este nevoie să fac o precizare. La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.  Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca până acum”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *