De ce a ajuns Diana Dumitrescu sub supravegherea directă a soțului. „Mi-a zis Alin că i-am stricat copilul” VIDEO EXCLUSIV

Ce reproșuri a început să primească de la acesta

Diana Dumitrescu a devenit mamă acum 3 ani, atunci când l-a adus pe lume pe fiul ei, Carol. Încă din prima zi de când l-a adus acasă, actrița și soțul ei, omul de afaceri Alin Boroi, au decis să-l crească pe micuț după propriile reguli și să nu țină cont de valul de critici care au venit din social media. Mai în glumă, mai în serios, Diana Dumitrescu a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că, de curând, în rândul criticilor s-a alăturat și soțul ei, care îi reproșează că uneori îl răsfață prea mult pe Carol și că îi cumpără prea multe jucării.

Diana Dumitrescu, despre cum s-a adaptat fiul său la grădiniță: „Nici eu, dar nici educatoarele nu ne așteptam”

Actriței nu îi vine a crede că fiul ei a crescut și că a ajuns la vârsta la care începe ușor, ușor să se desprindă de ea. Chiar dacă abia a împlinit 3 ani, Carol nu este foarte dependent de părinții lui și a început să-și facă primii lui prieteni. Desprinderea a venit în momentul în care Diana a decis să-l înscrie la grădiniță.

„Eu nu am plâns nici măcar o secundă, deși mă așteptam să am și eu o recție. N-am avut nicio reacție. Am stat la poartă și am așteptat să văd dacă plânge. L-am văzut că nu plânge așa că m-am întors și am plecat. Prima săptămână a fost un pic mai grea că a mai avut plânsete, am plecat eu mai greu, dar acum mă conduce până la poartă, închide poarta după mine și îmi zice „pa, mami”. Mulțumesc lui Dumnezeu că este așa, că s-a adaptat foarte repede, surprinzător de repede. Nici eu, dar nici educatoarele nu ne așteptam. S-a adaptat foarte repede și îi place. E bine. Văd schimbare în el și mă bucur că a început să se „deschidă”, să comunice, să se joace altfel, să fie altfel de copil”, ne-a povestit actrița despre prima zi de grădiniță a fiului ei, completând că micuțul însă i-a moștenit talentul și că îi dau lacrimile doar atunci când dorește să obțină ceva de la părinții lui.

„E șantajist emoțional și mai ales are talent actoricesc. Îi dau lacrimile instant. Nu că lacrimi în ochi. Plânge cu lacrimi. Știu să fac diferență. Știu când plânge de foame, când e supărat de foame, când este obosit, când este doar alintat și când are nevoie de atenție. Atunci când are nevoie de atenție are un comportament foarte ciudățel în care spune la orice „Nu”, dar cu un accent mai diferit. Atunci știu clar că are nevoie de atenția noastră”.

„Copilul știe că el pleacă cu o jucărie, dar eu îi iau 4-5”

Diana Dumitrescu știe că de multe ori Carol se preface doar pentru a obține anumite lucruri sau beneficii și recunoaște că vinovata pentru această situație este chiar ea. Actrița nu poate să-i refuze nimic fiului ei, chiar dacă uneori este conștientă de faptul că nu procedează bine. De aceea, multe șicane dintre ea și soțul ei sunt pe marginea acestui subiect, Alin reprosându-i că nu are o limită atunci când vine vorba de răsfățul fiului lor.

„Eu îl alint cel mai mult. Mi-a zis Alin că i-am stricat copilul că i-am dat prea multe jucării. I-am zis că nu e nimic, e al meu, eu îl „repar”. Și Alin îi cumpără, dar eu sunt principalul vinovat la shopping. Avem o zi pe săptămână când îl duc pe Carol la mall să-și aleagă câte o jucărie și plecăm cu 4-5. Pentru că îi iau eu, nu pentru că el vrea. Copilul știe că pleacă cu o jucărie, dar eu îi iau 4-5”, a mai declarat Diana Dumitrescu pentru EGO.ro, care profită de această situație pentru a-și umple anumite goluri pe care le-a avut în copilărie.

Cum a fost copilăria Dianei Dumitrescu

„ Eu nu am avut lipsuri mari în copilărie, dar mi-aș fi dorit alte lucruri care la noi oricum nu se găseau. Adică vedeam reclamele de pe la italieni, de pe la nemți și îmi doream niște chestii pe care nu le găseai în România. Probabil din această frustare a mea nu îmi place să-i refuz nimic copilului. Chiar dacă el cere atunci pe loc, de multe ori i le iau, dar nu i le dau. I le dau după câteva zile. Îi fac mereu câte o supriză. Când are chef să fie alintat vine și mă întreabă dacă nu am vreo „supliză” pentru el. Să fac abracadabra”.

Actrița nu a pozat niciodată în mama perfectă, nu a dat sfaturi de parenting fără ca cineva să i le ceară, ba mai mult și-a asumat faptul că a greșit de cele mai multe ori, însă este de părere că fiecare mamă trebuie să-și crească copilul așa cum consideră, nu din cărți sau după alte mame.

„Încerc să-l învăț că pentru fiecare lucru pe care îl primește trebuie să muncească”

Astfel că, cu riscul de a fi din nou condamnată pentru deciziile pe care le ia vizavi de copilul ei, Diana a recunoscut că îi permite lui Carol accesul la televizor și la tabletă, însă aceste beneficii vin la pachet și cu niște îndatorări.

„Îl las și pe tabletă, cum să nu. Acum a descoperit și el televizorul și noroc cu Disney+ că are toate desenele animate alea frumoase, pe care poți să le controlezi, și se uită și la Mickey Mouse, la Cars, e fan Cars”, ne-a mai povestit actrița, completând că nu înseamnă că la ei în casă totul este despre joacă, răsfăț și plimbări, ci au și activități educative specifice vârstei pe care micuțul o are.

„Încerc să-l învăț că pentru fiecare lucru pe care îl primește trebuie să muncească, să facă ceva. Acum, mai nou, trebuie să strângem jucăriile și trebuie să facem patul, trebuie să ne spălăm, trebuie să punem rufele murdare în coșul cu murdare și după toate lucrurile astea pe care le face, primește ceva. Dar trebuie să muncească. Eu de pe acum îi spun”.

„Nu a mai apărut niciun proiect, nu am mai fost chemată la castinguri”

În ultima vreme, Diana Dumitrescu și-a dorit să se focuseze mai mult pe creșterea și educația fiului ei, astfel încât a acceptat doar anumite proiecte. Nu îi este neapărat dor de platourile de filmare, însă nici nu ar spune „NU” unui proiect interesant din punctul ei de vedere, mai ales că este în lumina reflectoarelor de la 16 ani și a visat de mică la o carieră artistică.

„Nu filmez nimic. Nici nu a mai apărut niciun proiect, nu am mai fost chemată la castinguri. Nici nu mi-am mai bătut capul să mă mai duc pe la castinguri, să actualizez diverse CV-uri. Pur și simplu am ales așa. Sincer nu mă mai simt bine pe niciun platou de filmare, mă simt bine la mine acasă, pe canapea, cu copilul meu în brațe, uitându-mă la seriale făcute de alții. Muncesc de la 16 ani și am trecut de 39, mă apropi de 40. Nu am ieșit la pensie, dar pur și simplu, în perioada asta, sunt atât de bine și îmi e așa de bine că nu îmi trebuie altceva. Sunt fericită. Dar hai faceți un serial pe EGO și discutăm”, a mai declarat amuzată Diana Dumitrescu pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
„TRAUMA vieții”! Vedeta din România a pierdut sarcina chiar înainte de nuntă: Dezvăluiri dureroase
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *