De ce a ajuns Emily Burghelea de urgență la spital, la scurt timp de la naștere: „Am trecut prin momente cumplite”. Cum se simte acum

Influencera se confruntă cu probleme după naștere

Scris de: Daoud Andra

26 Jan. 2023

Emily Burghelea are probleme, la câteva zile după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Influencera a povestit pe Instagram cu ce se confruntă și a spus că la prima naștere nu a pățit așa ceva. De ce a ajuns Emily Burghelea de urgență la spital, în toiul nopții, și ce le-a sfătuit pe proaspetele mămici.

Ghinion după ce a devenit mămică: Emily Burghelea de urgență la spital

Emily Burghelea a trecut de la extaz la agonie, la doar câteva zile după ce a născut a doua oară. Influencera a devenit mămică de băiețel, iar nașterea a decurs spontan și fără probleme. La câteva zile după ce a ajuns acasă cu bebelușul însă, Emily a început să se simtă din ce în ce mai rău, până când a ajuns de urgență la spital. Proaspăta mămică s-a confruntat cu ceea ce se numește „furia laptelui” și a povestit totul pe internet.

Influencera a spus că a făcut temperatură mare și s-a simțit rău, motiv pentru care a mers la urgențe, în toiul nopții. Acolo, o moașă a învățat-o ce să facă și ce protocol să aplice pentru a scăpa de problemă.

Citește și: Cum arată soțul lui Emily Burghelea, de fapt. Bărbatul a fost surprins în sfârșit fără mască și ochelari

„Nu vă puteți închipui cât de rău a putut să-mi fie aseară. Am crezut că mi se termină viața. Mă simt mai ok acum. Am ajuns la urgență în mijlocul nopții, cu febră 39,4. Nu am trecut niciodată prin așa ceva. Nu puteam să-mi controlez corpul. Tremuram din toate încheieturile. Eram sub plapumă și tremuram. (…) Am ajuns la urgențe și nu prea are nimeni un tratament pentru această problemă. (…) Chestia asta cu febra laptelui e foarte nasoală. Trebuie să aveți mare grijă.

Am mai avut și febră înainte să adorm, am zis că trece. Când m-am trezit, a fost groaznic și am ajuns la spital. Dacă nu reușesc să fac totul cu febra laptelui, e posibil să o dau în mastită. (…) La urgență mi-au făcut ceva și m-au trimis acasă. Nu au tratament pentru așa ceva. (…) Nu înțeleg ce fac greșit. Nu pricep. La Amedeea a fost totul ok.”, a spus Emily Burghelea, pe pagina ei de Instagram.

De ce a ajuns Emily Burghelea de urgență la spital
Emily Burghelea și bebelușul ei, la scurt timp după naștere

Emily Burghelea și iubitul ei, părinți pentru a doua oară

Pe 20 ianuarie, influencera și iubitul ei și-au ținut în brațe pentru prima dată băiețelul. Cei doi mai au o fetiță pe nume Amedeea, iar frățiorul ei s-a născut pe cale naturală și a primit nota 10. La scurt timp după naștere, vedeta a dat vestea pe Instagram, acolo unde a dezvăluit și că bebelușul a fost destul de mare la naștere.

Citește și: Emily Burghelea își dorește o familie numeroasă: „Este minunat sentimentul acesta pe care Dumnezeu ți-l poate oferi când ești mamă” VIDEO EXCLUSIV

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi. Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare, în dreptul primelor fotografii cu bebelușul.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *