De ce a ajuns Natalia Mateuț la DIICOT. Are calitatea de martor în acest dosar

Ce legătură este între ea și persoana cercetată penal

Scris de: Daoud Andra

12 Apr. 2024

Natalia Mateuț a ajuns, zilele trecute, la DIICOT, pentru a fi audiată. Vedeta a stat de vorbă cu procurorii, având calitate de martor, într-un dosar amplu de trafic de droguri. Ce legătură are aceasta cu suspectul arestat.

Natalia Mateuț, audiată în calitate de martor

Procurorii DIICOT au arestat recent un traficant de droguri care aproviziona Bucureștiul și au deschis o anchetă pe numele acestuia. Dealer-ul se află în arest preventiv și oamenii legii au început urmărirea penală, iar mai mulți martori au fost audiați.

Citește și: Ce relație are de fapt Natalia Mateuț cu Cătălin Cazacu. Vedeta a dat cărțile pe față: ”Ne-am atras atenția”

Printre cei chemați să dea declarații la DIICOT se numără și Natalia Mateuț, însă este posibil să mai fie și alte nume cu greutate din showbiz care urmează să fie audiate. Potrivit cancan.ro, vedeta Antena Stars s-a prezentat la audieri împreună cu avocatul ei.

“Este adevărat, a fost audiată. S-a intersectat cu cel reținut pentru trafic de droguri de câteva ori și nimic mai mult. Astfel că a ajuns în fața procurorilor. A dat o declarație și atât. Nu cred că va mai fi chemată. A avut, pur și simplu, ghinion că a intrat în contact de câteva ori cu persoana respectivă. Bărbatul este arestat preventiv, e urmărit penal”, a dezvăluit o persoană din anturajul co-prezentatoarei de la Xtra Night Show, pentru sursa menționată.

Vedeta are calitate de martor în dosar

Ce fobii are Natalia Mateuț

În urmă cu ceva timp, co-prezentatoarea de la Antena Stars a dat un interviu pentru EGO.ro, în care a vorbit despre temerile sale. Fiica fostului fotbalist Dorin Mateuț a recunoscut că se teme de înălțime și ajunge să intre foarte ușor în panică din acest motiv. Cum reacționează când are de-a face cu ceva care o sperie foarte tare.

Citește și: Ce nu acceptă Natalia Mateuț sub nicio formă într-o relație: “Dăruiesc mult și sunt un pachet complet”. Ce pretenții are vedeta de la partener VIDEO EXCLUSIV

”Am frică de înălțime! Mă panichez și rămân blocată într-un punct, nu mai fac nimic, rămân stană de piatră! Nu mă urc ca să pățesc treaba aceasta, dar dacă am mai fost pusă în situația respectivă am încercat să cobor cât de repede am putut, având această teamă. Îmi mai este frică de gândaci. Este groaznic! Dacă văd un gândac, înnebunesc. Îmi este frică, urlu! Așa reacționez dacă îmi este frică de ceva, încremenesc și încep să urlu. Urlu cât mă țin plămânii”, a povestit vedeta.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *