De ce a decis de fapt Gina Pistol să se retragă de la Chefi la Cuțite. Adevăratul motiv a ieșit abia acum la iveală

Declarațiile sincere ale vedetei.
De ce a decis de fapt Gina Pistol să se retragă de la Chefi la Cuțite. Adevăratul motiv a ieșit abia acum la iveală

Gina Pistol a întrerupt colaborarea cu Antena 1, după șapte ani în care a fost prezentaoare a unor emisiuni de mare succes, precum ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”. Vedeta a vorbit deschis despre motivele care au determinat-o să ia această decizie. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit de ce a hotărât să se retragă din televiziune.

De ce a decis de fapt Gina Pistol să se retragă de la Chefi la Cuțite

În urmă cu câteva luni, Gina Pistol a șocat pe toată lumea cu vestea că renunță la televiziune, după 7 ani de colaborare cu postul Antena 1, pentru a se putea dedica în totalitate familiei. Fanii și-ar fi dorit să o vadă în continuare pe carismatica prezentatoare la cârma emisiunilor care au avut atât de mare succes în ultimii ani, Chefi la cuțite și America Express.

Citește și: Imaginea înduioșătoare postată de Gina Pistol cu micuța Josephine. Detaliul care a atras atenția tuturor

Deși s-a speculat mult pe marginea deciziei Ginei Pistol de a renunța la televiziune, vedeta a dezvăluit abia acum adevăratul motiv care a determinat-o să facă acest pas. Blondina a mărturisit, într-un interviu recent, că s-a confruntat cu probleme de sănătate, de la depresie postnatală, la bournout și COVID, care s-au dovedit a fi prea dificil de gestionat pentru ea.

Așa că, în urma unor discuții cu familia, Gina Pistol a hotărât că cel mai bun lucru pe care îl poate face pentru sănătate ei este să pună pauză carierei în televiziune. Cu toate acestea, soția lui Smiley a recunoscut că nici acum nu a reușit să își revină sută la sută, semn că toate episoadele dificile prin care a trecut i-au lăsat urme adânci.

”Anul 2022 a fost foarte, foarte greu pentru mine. M-am confruntat cu o depresie pe care majoritatea proaspetelor mămici o are, am avut și un episod de burnout destul de urât, am și sindromul copilului sărac, având multe lipsuri în copilărie. Cumva, de la 17 ani, de când am început să muncesc, trag foarte mult de mine tocmai ca să acopăr acele lipsuri pe care le mai am undeva în adâncul meu.

Cred că majoritatea oamenilor mă înțeleg. Așa că am pus multă presiune pe mine și la filmări, și cu toate campaniile pe care le aveam de livrat. Ulterior am avut două episoade de COVID care au dat cu mine de toți pereții. Anul trecut am realizat cât de fragili suntem, de fapt. Așadar, am simțit nevoia să pun stop, nevoia să mă ocup puțin de mine și să mă adun. Așa cum îmi spunea și Andrei, soțul meu: „Noi avem nevoie de tine să fii sănătoasă și la trup, și la minte, și la suflet…. Încă nu am reușit să îmi revin sută la sută, dar încerc să am mai multă grijă de mine.”, a declarat Gina Pistol pentru Viva. 

Mesajul prin care Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune

La începutul acestui an, Gina Pistol anunța prin intermediul rețelelor de socializare faptul că, după 7 ani de colaborare neîntreruptă, a venit momentul să facă un pas în spate și să renunțe la cariera în televiziune pentru a-și putea dedica mai  mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Gina Pistol. Puțini știu prin ce a trecut în copilărie: “Femeia aceea era puțin agresivă”

„Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta, am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, spunea Gina Pistol.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *