Imaginea înduioșătoare postată de Gina Pistol cu micuța Josephine. Detaliul care a atras atenția tuturor

Prezentatoarea tv e tare mândră de copila sa
Imaginea înduioșătoare postată de Gina Pistol cu micuța Josephine. Detaliul care a atras atenția tuturor

Gina Pistol și Smiley radiază de când a venit pe lume micuța lor, Josephine. Cei doi își dedică tot timpul creșterii fetiței, dar au preferat să o țină departe pe micuță de ochii curioșilor, astfel că toate imaginile postate de aceștia pe rețelele de socializare sunt fără chipul fetiței. Totuși, Gina Pistol mai scapă din când în când o fotografie cu fiica ei, pe social media!

Gina Pistol, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa

Gina Pistol și Smiley au devenit pentru prima dată părinți în primăvara anului 2021. Fiica lor, Josephine, a venit pe lume în luna martie, și seamănă leit cu mama ei celebră. Are bucle blonde, cârlionțate, la fel ca vedeta de televiziune. În luna martie a acestui an, micuța a împlinit doi anișori, însă părinții săi au evitat până acum să-i arate chipul angelic.

De când a venit pe lume, Gina Pistol este o mămică cu normă întreagă pentru fetița ei, astfel că petrece mult timp în compania lui Josephine, bucurându-se de lucrurile simple pe care viața i le oferă.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Gina Pistol. Puțini știu prin ce a trecut în copilărie: “Femeia aceea era puțin agresivă”

De curând, Gina Pistol și-a surprins fanii virtuali cu o imagine înduioșătoare cu micuța ei. Vedeta apare alături de Josephine, în timp ce o mângâie pe cap lângă un copac. Internauții au observat imediat cât de mult a crescut fetița Ginei și a lui Smiley.

Trăiește! Îmbrățișează un copac. Fii recunoscător!”, este mesajul scris de Gina Pistol lângă fotografia cu fiica ei.

foto: instagram

Ce spunea Smiley despre fiica lui

Într-un interviu, Smiley mărturisea că micuța este nedezlipită de mama sa, iar venirea ei pe lume le-a schimbat complet viața.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea. Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel”, a declarat Smiley, pentru Click!

Artistul și vedeta de la Antena 1 au făcut nunta

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe 27 mai 2023, după 7 ani de relație. Evenimentul a fost unul grandios și a strâns laolaltă 300 de invitați.

Pe rețelele de socializare, Smiley și Gina Pistol le-au arătat fanilor cum a decurs cea mai frumoasă zi din viața lor.

„A fost odată ca niciodată un loc frumos, ca-n povești, plin de lumină, copaci, flori albe și mere verzi, de oameni dragi, multi și buni și de multă veselie. Aici EU și TU sărbătorim că am devenit NOI. Te iubesc! 🤍”, a fost mesajul transmis de Gina, pe Instagram.

Citește și: Ce se întâmplă în casa lui Smiley și a Ginei Pistol: „De dimineață până seară”. Cum gestionează vedeta tantrumurile fetiței sale VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *