De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu, de fapt. “Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă”. S-au despărțit după 15 ani

Divorțul lor a fost unul mediatizat
De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu, de fapt. “Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă”. S-au despărțit după 15 ani

Andreea Berecleanu a divorțat de tatăl copiilor săi, Andrei Zaharescu, în urmă cu mai bine de 10 ani. După o căsnicie de 15 ani, cei doi și-au spus adio, iar fostul prezentator tv a ales să se mute în Africa de Sud, acolo unde și-a întemeiat o altă familie. La momentul respectiv nu se cunoșteau foarte multe detalii despre motivul pentru care au ales să divorțeze.

De ce a divorțat Andreea Berecleanu de Andrei Zaharescu

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au fost unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz-ul autohton. Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a încheiat după 15 ani și doi copii. În 2013, cei doi au divorțat oficial. La scurt timp, fosta prezentatoare de la Observator l-a dat în judecată pe tatăl copiilor ei pentru că acesta nu mai plătise pensia alimentară. În total, Andrei Zaharescu acumulase ‘datorii’ de aproximativ 10.000 de euro.

În instanță, Andreea Berecleanu a fost reprezentată de avocatul Călin Giurgiu, fostul soț al actualei soții a lui Andrei Zaharescu, pe nume Cosmina. În urmă cu ani buni, avocatul vorbea despre divorțul fostei știriste, într-o emisiune televizată.

Avocatul fostei știriste a rupt tăcerea

„Eu am fost avocatul familiei foarte mult timp. Eu și fosta mea soţie am fost prieteni de familie cu Andreea şi Andrei. Motivul divorţului nu îl pot spune, deoarece s-a vrut ceva amiabil şi discret. El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro.

I s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România. Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot”, declara Călin Giurgiu.

Andrei Zaharescu s-a combinat cu soția avocatului familiei

Călin Giurgiu a declarat că nu mai avea nicio treabă cu soția lui, ci erau doar parteneri de afaceri. În schimb, avocatul a aflat cu stupoare că Andrei Zaharescu forma un cuplu cu Cosmina, fosta lui parteneră.

„Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte. Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă.”, a mai precizat acesta.

Citește și: Andreea Berecleanu, imagini rare cu familia sa. Cât de mult au crescut copiii vedetei. Cum arată Eva și Petru

Conform mărturisirilor făcute de avocatul Andreei Berecleanu, Andrei Zaharescu o înșela pe fosta știristă de la Antena 1 încă din anul 2010.

„Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, mai mărturisea avocatul Călin Giurgiu, în 2015.

Andreea Berecleanu a recunoscut că mariajul lor scârțâia

După divorț, fosta prezentatoare de la Antena 1 a mărturisit că lucrurile mergeau prost în mariajul lor. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan.

„La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial”, a declarat Andreea Berecleanu, la un post TV.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu. Nu-l mai recunoști după ce a dispărut de la TV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *