De ce a divorțat Paula Seling, de fapt. Ce obișnuia să-i reproșeze soțului ei. Motivul dezvăluit de apropiați

Paula Seling și Radu Bucura și-au spus „adio”, după 17 ani de căsnicie

Scris de: Daoud Andra

14 Nov. 2022

De ce a divorțat Paula Seling, de fapt. Ce obișnuia să-i reproșeze soțului ei. Motivul dezvăluit de apropiați

Vestea că Paula Seling și Radu Bucura s-au despărțit i-a luat pe mulți prin surprindere. Artista a preferat să păsreze discreția și a refuzat să vorbească, până acum, despre motivele care au dus la separare. Cei doi au încheiat colaborarea și pe plan profesional, iar acum s-a aflat de ce a divorțat Paula Seling, de fapt. Ruptura ar fi avut loc în urmă cu mai mult timp, spun apropiații.

De ce a divorțat Paula Seling de Radu Bucura

În urmă cu câteva săptămâni, fanii Paulei Seling aflau că artista și soțul ei au pus capăt mariajului de 17 ani pe care îl aveau. Chiar dacă niciunul dintre ei nu a dorit să comenteze pe marginea divorțului, informația a fost confirmată de noul manager al artistei. Pe măsură ce a trecut timpul, au ieșit la iveală și alte detalii despre ruptura relației lor.

Potrivit apropiaților cuplului, Paula i-ar fi reproșat în repetate rânduri soțului ei că nu o sprijină în carieră. Mai mult, se pare că despărțirea s-ar fi produs în primăvara acestui an, însă totul s-a aflat abia recent. Tensiunile din relația lor erau mai vechi, iar divorțul ar fi fost adus în discuție pentru prima dată în urmă cu 12 ani, mai exact când artista a participat la Eurovision.

„Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu o ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea.”, a declarat o sursă din preajma celor doi, pentru viva.ro.

De ce a divortat Paula Selinga de fapt
Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie

Cei doi s-ar fi despărțit imediat după Paște

Dincolo de a-i fi partener de viață, Radu Bucura era și managerul Paulei Seling. Artista considera că acesta nu se implică suficient în cariera ei, iar în ultima vreme tensiunile dintre ei s-ar fi amplificat. Potrivit acelorași surse citate de publicația menționată, Paula și soțul ei s-au despărțit imediat după Paște.

Citește și: Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani. Acum lucrurile sunt clare

Ultima dată când au apărut împreună la un eveniment a fost în Postul Paștelui. Atunci, artista a fost invitată să cânte într-o biserică din Brașov, orașul natal al soțului ei. Cei doi au venit împreună și nimeni nu bănuia că la scurt timp aveau să se despartă. Paula și Radu Bucura erau căsătoriți de 17 ani, iar divorțul s-a produs cât se poate de discret.

Paula Seling nu a dorit să dea detalii despre despărțire și a spus că în această perioadă se concentrează asupra carierei, mai mult ca niciodată. La rândul său, Radu Bucura a recunoscut că nu se mai ocupă de activitatea profesională a artistei, însă nu a dorit să dea detalii despre încheierea mariajului.

 

5.7 74 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.