Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani. Acum lucrurile sunt clare

Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani. Acum lucrurile sunt clare

Paula Seling rupe tăcerea. Artista a făcut dezvăluiri despre soțul ei, după 17 ani de căsnicie. În ultima vreme s-a speculat pe seama unei posibile despărțiri dintrePaula Seling și Radu Bucura. Cuplul nu a dorit până acum să facă declarații pe seama acestui subiect. Invitată la un podcast însă, cântăreața a vorbit despre partenerul ei de viață. Iată ce a spus.

Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani

În presă au apărut informații potrivit cărora Paula Seling și Radu Bucura au divorțat. Însă niciunul nu a confirmat sau infirmat până acum zvonurile. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, cântăreața a vorbit despre partenerul ei, care i-a fost și manager.

Brenciu i-a spus cântăreței: „Au fost câteva lucruri interesante la tine legate de 2005 și 2007. În primul rând, în 2005 te-ai căsătorit. Istoria e foarte importantă, pentru că voi vă știați de foarte mult timp. Eu cred că această căsătorie a fost benefică pentru tine. Eu știu foarte clar, că l-am văzut pe soțul tău de foarte multe ori”

Paula Seling nu a dorit să facă referire la subiectul despărțirii de soțul ei, în schimb a vorbit foarte frumos despre el.

„Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună. Multe videoclipuri, multe piese, multe momente. La Eurovision, el a fost autorul pianului de sticlă, cu dublu capăt A fost ca o emblemă pentru noi, atunci în 2010. El s-a ocupat o mare perioadă de timp de ceea ce înseamnă booking-ul meu. Am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a povestit artista.

Paula Seling are un nou manager

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat divorțul, totuși cei doi s-au separat pe plan profesional. Radu Bucura nu mai este managerul artistei, locul său fiind luat de Cristian Stan. Contactat de Click!, acesta din urmă a declarat: „Eu mă ocup acum. Sunt Cristian Stan.”

Întrebat de reporter dacă Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling de la divorț, managerul a confirmat: „Da, este adevărat, corect”.

De ce a renunțat cântăreața, pentru o perioadă, la carieră

Paula Seling a vorbit recent despre cariera sa. Artista și-a deschis sufletul și a dezvălluit în cadrul unui interviu care a fost cea mai dură lecție pe care a primit-o de când se află în lumina reflectoarelor.

„Cel mai greu moment a fost atunci când am descoperit că lumea artistică este foarte dură, că există tabloide și fake news-uri și că ajungi să nu mai poți să îți protejezi viața privată pentru că, în viziunea unora, persoanele publice nu își mai aparțin. Am decis să mă retrag o vreme, să îmi văd de studii. Dorul de muzică, de scenă, m-a făcut să revin după o muncă intensă cu mine însămi în urma căreia am învățat să nu mă mai atingă răutatea.”, a declarat vedeta pentru Viva!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Roxana Ciuhulescu a refuzat să participe la Survivor All Stars?
8.1 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *