Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani. Acum lucrurile sunt clare

Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani. Acum lucrurile sunt clare

Paula Seling rupe tăcerea. Artista a făcut dezvăluiri despre soțul ei, după 17 ani de căsnicie. În ultima vreme s-a speculat pe seama unei posibile despărțiri dintrePaula Seling și Radu Bucura. Cuplul nu a dorit până acum să facă declarații pe seama acestui subiect. Invitată la un podcast însă, cântăreața a vorbit despre partenerul ei de viață. Iată ce a spus.

Paula Seling rupe tăcerea! Ce a făcut public despre soțul ei, după o căsnicie de 17 ani

În presă au apărut informații potrivit cărora Paula Seling și Radu Bucura au divorțat. Însă niciunul nu a confirmat sau infirmat până acum zvonurile. Invitată la podcastul lui Horia Brenciu, cântăreața a vorbit despre partenerul ei, care i-a fost și manager.

Brenciu i-a spus cântăreței: „Au fost câteva lucruri interesante la tine legate de 2005 și 2007. În primul rând, în 2005 te-ai căsătorit. Istoria e foarte importantă, pentru că voi vă știați de foarte mult timp. Eu cred că această căsătorie a fost benefică pentru tine. Eu știu foarte clar, că l-am văzut pe soțul tău de foarte multe ori”

Paula Seling nu a dorit să facă referire la subiectul despărțirii de soțul ei, în schimb a vorbit foarte frumos despre el.

„Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună. Multe videoclipuri, multe piese, multe momente. La Eurovision, el a fost autorul pianului de sticlă, cu dublu capăt A fost ca o emblemă pentru noi, atunci în 2010. El s-a ocupat o mare perioadă de timp de ceea ce înseamnă booking-ul meu. Am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a povestit artista.

Paula Seling are un nou manager

Deși niciunul dintre ei nu a confirmat divorțul, totuși cei doi s-au separat pe plan profesional. Radu Bucura nu mai este managerul artistei, locul său fiind luat de Cristian Stan. Contactat de Click!, acesta din urmă a declarat: „Eu mă ocup acum. Sunt Cristian Stan.”

Întrebat de reporter dacă Radu Bucura nu se mai ocupă de cariera Paulei Seling de la divorț, managerul a confirmat: „Da, este adevărat, corect”.

De ce a renunțat cântăreața, pentru o perioadă, la carieră

Paula Seling a vorbit recent despre cariera sa. Artista și-a deschis sufletul și a dezvălluit în cadrul unui interviu care a fost cea mai dură lecție pe care a primit-o de când se află în lumina reflectoarelor.

„Cel mai greu moment a fost atunci când am descoperit că lumea artistică este foarte dură, că există tabloide și fake news-uri și că ajungi să nu mai poți să îți protejezi viața privată pentru că, în viziunea unora, persoanele publice nu își mai aparțin. Am decis să mă retrag o vreme, să îmi văd de studii. Dorul de muzică, de scenă, m-a făcut să revin după o muncă intensă cu mine însămi în urma căreia am învățat să nu mă mai atingă răutatea.”, a declarat vedeta pentru Viva!

8.1 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.