De ce a fost descalificată Bia Khalifa de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Gestul care a întrecut orice limită

Ce s-ar fi întâmplat între ea și cântăreața Ami
De ce a fost descalificată Bia Khalifa de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Gestul care a întrecut orice limită

Bia Khalifa a fost descalificată de la  “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Scandalurile în care a fost implicată și un gest incredibil făcut față de cântăreața Ami i-a determinat pe cei din staff să o descalifice din competiție.

De ce a fost descalificată Bia Khalifa de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Bia Khalifa și cântăreața Ami au fost într-un continuu război cât timp s-au aflat în Republica Dominicană. Motivul ar fi fost comportamentul vedetei rețelelor dedicate adulților.

“Nu mi-a fost greu să dorm pe scânduri, nici să beau shake-uri scârboase, ori să îndur foamea. Ci -singurătatea – pentru prima oară am simțit-o pe pielea mea la modul cel mai serios. (…) Am plecat să experimentez ceva nou – iar “noul” a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viață mea am primit -bullying- neplăcut, însă am trecut și de testul asta”, scria Ami pe Instagram imediat ce s-a întors din Republica Dominicană.

Potrivit fanatik.ro, au existat atât agresiuni verbale, cât și fizice asupra cântăreței Ami din partea Biei Khalifa. În timpul unui scandal între ele, blondina nu s-a stăpânit și a făcut un gest total neașteptat. Fără să se mai gândească la consecințe a scuipat-o pe Ami, iar ulterior producătorii au decis să o descalifice de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

“Bia: Atât ştiţi. Să vorbiţi pe la spate.

Ami: Bia, am încercat să-ţi zic.

Bia: Taci, fă, când vorbesc eu şi liniştea tace. Du-te, aşa.

Ami: Am ales să plec, să evit, pentru că ieşea un adevărat circ. Dacă mă pun cu ea, nu ştiu cât de bine ar ieşi, oricum e foarte multă tensiune în camp”, este o parte dintr-una dintre conversațiile dintre Ami și Bia Khalifa.

Nu doar cu Ami a avut Bia Khalifa scandaluri la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Nu doar cu Ami s-a certat Bia Khalifa. A avut un scandal ca la ușa cortului și cu Giani Kiriță. De asemenea, nici Cornel Palade nu a scăpat de scandal cu blondina. Ulterior, Bia Khalifa a avut certuri și cu Tania Popa.

”Dacă eu aș fi auzit din gura acestei domnișoare cuvinte pe care i le-a adresat lui Ami sau lui Cornel, cred că nu țineam cont că sunt la o emisiune, că sunt niște reguli, că nu avem voie să facem lucruri, cred că săream pârleazul (…).

Îi scoteam mâna din umăr și cu ea făceam așa pam, pam, pam. Nu aș fi tolerat, ăsta e singurul lucru pe care nu îl suport și nici în teatru nu îl suport. Nu suport când este jignit un om, mai ales când nu merită”, a declarat Tania Popa.

Ce studii are de fapt Bia Khalifa

Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Neculai, este cunoscută în special în mediul online, fiind o prezență constantă și în filmulețe pe Tik Tok. Însă popularitatea sa a crescut și mai mult după apariția la iUmor, de la Antena 1, emisiune în care a prezentat un număr de roast îmbrăcată doar în măști de protecție. În ceea ce privește nivelul de studii, tânăra nu se ferește să recunoască faptul că nu a fost nu prea a fost prietenă cu școala. Bia Khalifa a terminat doar 8 clase, dar spune că încearcă să se mențină „cultă” citind diverse cărți.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.2 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *