Cum o cheamă de fapt pe Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Numele real din buletin

Care este numele său real
Cum o cheamă de fapt pe Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Numele real din buletin

Cum o cheamă de fapt pe Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Bia Khalifa este unul din personajele controversate recent apărute în showbiz-ul autohton. Ea s-a făcut remarcată în urma unor apariții televizate la Antena 1 și Antena Stars. Este cunoscută însă și în mediul online, în special pe platforma destinată adulților, OnlyFans. Ea se numără printre cei 12 concurenți ai show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, unde a avut un conflict cu actorul Cornel Palade, pe care l-a înjurat.

Cum o cheamă de fapt pe Bia Khalifa de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

În vârstă de 22, Bia Khalifa este o tânără lipsită de inhibiții. A demonstrat acest lucru și în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, în cadrul căreia nu a avut nicio reținere să umble dezbrăcată printre ceilalți concurenți.

Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Neculai, este ardeleancă și și-a trăit cea mai mare parte a vieții în Italia și Spania. La vârsta de 15 ani a revenit în țară și a intrat în lumea cântăreților de manele, dansând în diverse videoclipuri și la evenimente.

Așa l-ar fi cunoscut pe Dani Mocanu, cu care a avut o relație de trei ani, după cum chiar ea a mărturisit.

De-a lungul timpului a fost invitată în mai multe emisiuni TV, precum Acces Direct, Xtra Night Show și iUmor. La cea din urmă a avut o apariție șocantă, venind pentru un număr de roast îmbrăcată într-un costum de baie făcut din măști de protecție.

Cornel Palade, înjurat de Bia Khalifa în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Bia Khalifa și Cornel Palade au recent avut o dispută în cadrul emisiunii de la Pro TV. Cei doi făceau parte din aceeași echipă, iar la un moment dat s-au contrat pe seama unei situații legată de mâncare.

Deși actorul în vârstă de 69 de ani a încercat să îi explice calm cum au stat lucrurile, Bia Khalifa a izbucnit la adresa lui și i-a adresat cuvinte ce nu pot fi reproduse.

Ulterior, la testimoniale, tânăra a încercat să explice de la ce a pornit totul.

„Astăzi Cornel (Palade – n.r.) a manipulat situația și a încercat să dea vina pe mine că nu a vrut să își asume când Anisia s-a întors de la baie, s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul.”, a spus Bia Khalifa la testimoniale.

Lui Cornel Palade nu i-au căzut deloc bine cuvintele adresate de Bianca Neculai și a catalogat atitudinea tinerei drept o „mârlănie absolută”.

„Este un mod sălbatic de a te manifesta și nu se face în civilizație așa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei.”, a spus actorul în cadrul testimonialelor.

În urma acestui episod, Bia Khalifa a fost aspru criticată în mediul online. Cei doi nu vor mai avea însă ocazia să interacționeze unul cu celălalt, dat fiind faptul că actorul a fost eliminat din competiție.

3.9 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.