De ce a fost eliminat numele lui Meghan Markle de pe certificatul fiului său, Archie. Decizia șoc luată la Palatul Buckingham

Soții Sussex au schimbat unele dintre titlurile înscrise pe certificatul de naștere al prințului Archie Harrison la scurt timp după ce acesta s-a născut.
De ce a fost eliminat numele lui Meghan Markle de pe certificatul fiului său, Archie. Decizia șoc luată la Palatul Buckingham

La scurt timp după nașterea fiului lor, Archie, ducii de Sussex au făcut modificări în certificatul de naștere al copilului lor. Numele mamei sale, Meghan Markle, a fost eliminat de pe document și înlocuit cu titlul regal al acesteia, Ducesa de Sussex. Iată care este motivul pentru care pe certificatul micuțului născut la 6 mai 2019 a fost modificat numele mamei sale.

De ce a fost eliminat numele lui Meghan Markle de pe certificatul fiului său, Archie

Inițial, pe certificatul de naștere al lui Archie era trecut numele mamei sale astfel: „Rachel Meghan Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”, scrie Express.co.uk. Schimbarea integrală sună astfel: „În prezent, numele ei este „Alteța Sa Regală Ducesa de Sussex”. Iar ocupația lui Meghan Makle era trecută ca fiind „Prințesă a Regatului Unit”.

Citește și: Mesajul secret din inelul lui Meghan Markle. Ce ascunde soția lui Harry, de fapt

În ceea ce-l privește pe tatăl lui Archie, Prințul Harry, pe certificatul de naștere al micuțului numele acestuia este trecut: „Alteța Sa Regală Henry Charles Albert David Ducele de Sussex”, fără a face nicio referire la titlul său princiar.

Într-o declarație oferită de cuplu la momentul respectiv, aceștia au confirmat că schimbarea a fost dictată de Palat Buckingham și nu de ei. De asemenea, în declarație se mai spunea că afirmațiile potrivit cărora schimbarea ar fi fost o „jignire” ar fi „de râs dacă nu ar fi fost ofensatoare”.

Citește și: Ce plan secret au Harry și Meghan Markle. Acum totul e clar despre divorț

Pe certificatul de naștere al celui de-al doilea copil al lor, Lilibet Diana, Meghan este trecută doar ca Rachel Meghan Markle, fără niciunul dintre titlurile sale regale.

Motivul pentru care numele lui Meghan a fost schimbat pe certificat este necunoscut, numele părinților de pe certificatele de naștere regale fiind stilizate diferit de-a lungul anilor.

Prințesa de Wales, Kate Middleton, figurează drept „Catherine Elizabeth” pe certificatele de naștere ale celor trei copii ai săi.

Cu toate acestea, Prințesa Diana a fost trecută ca „Alteța Sa Regală Prințesa de Wales” pe certificatele celor doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry.

Cum au ales Ducii de Sussex numele fiului lor

Ducesa de Sussex, în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre inspirația din spatele numelui fiului ei, Archie. În cadrul unui episod al podcastului Archetypes, Meghan Markle a comentat speculațiile cu privire la alegerea numelui fiului lor după celebrele reviste de benzi desenate Archie.

„Fiul meu nu este numit după benzile desenate Archie, dar le-am iubit. Le colecționam.”

Citește și: S-a aflat adevărul. De ce Prințul Harry refuză să divorțeze de Meghan Markle

Autorii Finding Freedom, Omid Scobie și Carolyn Durand, au dezvăluit că celebrul cuplu regal „a vrut ceva tradițional, un nume care să fie puternic chiar și fără un titlu în fața lui”.

Numele Archie înseamnă putere și curaj și a servit, de asemenea, drept inspirație pentru organizația Archewell a lui Harry și Meghan și pentru podcastul ducesei, Archetypes.

Cel de-al doilea copil al lui Harry și Meghan, Lilibet, a fost numit după străbunica ei, regretata Regina Elisabeta a II-a, căreia apropiații îi spuneau astfel.

Explicând alegerea numelui, ducii de Sussex au spus: „Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Al doilea prenume, Diana, a fost ales pentru a o onora pe iubita ei bunică decedată, Prințesa de Wales.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *