De ce a fost internat Alexandru Arșinel din nou în spital. Cele mai recente informații despre starea actorului

Alexandru Arșinel se află în continuare la ATI
De ce a fost internat Alexandru Arșinel din nou în spital. Cele mai recente informații despre starea actorului

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital în urmă cu o săptămână. Imediat cum medicii l-au preluat au decis să îl interneze pe secția de Terapie Intensivă. Acest lucru i-a dus pe mulți oameni cu gândul la o operație urgentă. Abia acum s-a aflat de ce a fost internat din nou Alexandru Arșinel.

 De ce a fost internat Alexandru Arșinel din nou în spital. Cele mai recente informații

Alexandru Arșinel, în vârstă de 83 de ani, se confruntă din ce în ce mai des cu probleme de sănătate. Săptămâna trecută a ajuns din nou de urgență la spital, acolo unde este internat și acum. Cu o lună în urmă fusese internat la un alt spital din București.

Alexandru Arșinel nu este într-o stare prea bună și a avut nevoie de intervenția medicilor pentru tratarea unor escare profunde care s-au extins, scrie playtech.ro. De asemenea, ar avea și complicații la plămâni. Mai mult decât atât, sursele din apropierea lui susține că este în continuare la ATI, secția de Chirurgie Plastică, pentru recuperare postoperatorie. A avut nevoie de o intervenție pentru o grefă la țesut.

„E la ATI, la Universitar. Inițial, au vrut să-l ducă acasă, de la Fundeni, dar starea lui nu era tocmai bună. L-au mutat la Municipal. Rănile de la escare sunt destul de profunde. Trebuie să fie cineva permanent care să-l trateze.

Nu are acces la telefon. E conștient și cooperant. S-au agravat însă escarele, de aceea l-au dus la Chirurgie Plastică, pentru o grefă la țesut. E la ATI, în recuperare postoperatorie.

Prima oară a avut aceste escare la călcâie, stătea într-un scaun cu rotile, nu avea cine să-l mute. Zona a început să se necrozeze. Totodată, din cauza unor infecții spitalicești, a făcut complicații și la plămâni”, au spus apropiații pentru sursa citată.

“Nu mai putea face nici doi pași, din cauza atrofierii mușchilor”

Aceeași sursă a mai mărturisit că fiii lui Alexandru Arșinel l-au dus inițial la un azil de lux pentru tratarea unor probleme locomotorii, dat fiind faptul că Alexandru Arșinel nu se mai putea deplasa decât în scaun cu rotile:

„Nu mai putea face nici doi pași, din cauza atrofierii mușchilor. Musculatura nu mai susținea bine articulațiile. Era cineva permanent în casă și cu el și cu doamna. El stă în Cotroceni. Fii săi au fost nevoiți să-l ducă la un azil de lux, din Otopeni, care aparține de Ministerul de Interne, un azil cu ședere prelungită, un fel de spital specializat pe probleme locomotorii”.

Alexandru Arșinel nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” din București de la începutului anului 2022. Începând de atunci starea sa de sănătate s-a deteriorat. Ultima fotografie făcută publică a fost realizată în casa lui din București, în luna iunie 2022, când a primit Ordinul „Crucea Bucovinei”.

9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.