De ce a fost mutată Theo Rose cu Horia Brenciu, la Vocea României, după ce a făcut echipă cu Smiley. Marele secret din culisele emisiunii s-a aflat

Ce spune artista despre această nouă formulă
De ce a fost mutată Theo Rose cu Horia Brenciu, la Vocea României, după ce a făcut echipă cu Smiley. Marele secret din culisele emisiunii s-a aflat

Noul sezon Vocea româniei a venit cu o schimbare în ceea ce îi privește pe jurați. Dacă în trecut Theo Rose făcea echipă cu Smiley, acum este alături de Horia Brenciu. De ce a fost făcută această schimbare?

Schimbări la Vocea României. Ce spune Theo Rose despre faptul că face echipă cu Horia Brenciu

Cei care urmăresc emisiunea Vocea României au putut observa faptul că Theo Rose nu mai împarte scaunul cu Smiley, ci este așezată lângă Horia Brenciu. Nu de puține ori cei doi au demonstrat că fac o echipă extraordinară, se înțeleg din priviri și muzica îi unește. Recent, în cadrul unui podcast, artista a vorbit despre echipa pe care o face cu Horia și a dat de înțeles că mutarea făcută după plecarea lui Denis Roabeș, solistul The Motans, prin alăturarea ei cu Horia Brenciu o pune mai mult în valoare.

„Mi se pare fascinant și pare că e ca un făcut că au venit niște voci atât de diferite, atât de speciale. Oamenii or să vadă că în echipa noastră s-au adunat niște voci foarte speciale. Și toți vin din alte zone, toți au avut repere diferite. E exact pe inima mea, e exact așa cum mi-am dorit. (…) Pentru toți cei de acolo, părea că noi doi în combinație vom fi mult prea mult pentru acest show. Că ei știau dinainte că Horia vorbește mult, astalaltă o să ia foc de la Horia, o să facă și ea circ, o să fie zăpăceală. De fapt, nu e deloc așa. Mie mi se pare că asta e cheia”, a spus Theo Rose despre echipa sa cu Horia Brenciu.

De ce a fost mutată Theo Rose cu Horia Brenciu

Cum se înțelege Theo Rose cu Horia Brenciu

Theo Rose consideră că această nouă formulă este una foarte bună. Ea și Horia Brenciu se completează perfect, deși sunt diferiți. Tânăra crede că dacă ar fi fost singură pe scaun nu s-ar fi întâmplat toate lucrurile atât de frumos.

„Singură acolo nu cred că s-ar fi întâmplat lucrurile astea atât de frumos. Asta pentru că fiecare dintre noi și-a creat un anumit tip de relație cu toți cei de acolo. Sunt foarte diferite relațiile pe care noi le avem. Tu îți permiți niște lucruri cu unii dintre ei, pe care eu nu mi le permit, și probabil că asta nu se va întâmpla. Și diferența asta: eu sunt femeie, tu ești bărbat, clar ne raportăm diferit la oameni”, a explicat Theo Rose.

Vezi și –  Tudor Chirilă a făcut publică imaginea. Cum le-a surprins pe Theo Rose și Irina Rimes, în prima zi de filmări la Vocea României

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a făcut Andreea Antonescu cu toate hainele din perioada Andre
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *