De ce a lăsat-o Pique pe Shakira, de fapt. Prietena actualei iubite a fotbalistului a făcut dezvăluirea

Prietena Clarei Chia: „Ea nu are atitudine de divă precum Shakira”

Scris de: Daoud Andra

22 Nov. 2022

Despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique a ținut mult timp primele pagini ale ziarelor. Chiar dacă au trecut luni bune de când cei doi și-au spus adio, speculațiile în jurul motivelor continuă să apară. O prietenă a actualei iubite a lui Pique are o teorie interesantă despre motivul pentru care fotbalistul ar fi părăsit-o pe cântăreață.

Motivul pentru care a părăsit-o Pique pe Shakira

Shakira și Pique au pus punct relației care dura de mai bine de un deceniu. La scurt timp după despărțire, fotbalistul s-a afișat în compania unei tinere pe nume Clara Chia. Mulți au spus că ea ar fi motivul pentru care s-ar fi încheiat relația dintre cântăreață și fotbalist. Acum, o prietenă a Clarei Chia vine cu o nouă teorie cu privire la cauza care ar fi dus la separarea celor doi.

Într-un interviu pentru publicația spaniolă Hola, Gemma Iglesias, prietena Clarei Chia, a afirmat că Pique nu mai suporta atitudinea de divă a Shakirei. De altfel, ea a fost cea care le-a făcut cunoștință fotbalistului și noii sale iubite și spune că între ei a fost atracție de la prima vedere. De ce a plăcut-o Pique pe Clara din prima clipă? „Pentru că este mai înțelegătoare și nu are atitudine de divă precum Shakira”, a explicat Gemma.

Ea a mai spus că actuala iubită a lui Pique s-a împrietenit imediat cu soțiile celorlalți fotbaliști din grupul de prieteni ai sportivului, lucru pe care Shakira nu l-a făcut niciodată. „Ea nu a avut niciodată legătură cu soțiile celorlalți fotbaliști sau cu prietenii lui Pique”, a mai spus Gemma.

De ce a lasat-o Pique pe Shakira de fapt
Gerard Pique și Clara Chia

Shakira, mesaj cu subînțeles pentru Pique

Artista columbiană s-a concentrat pe muzică după despărțire, iar piesa pe care a lansat-o recent i-a pus pe gânduri pe fanii ei. Shakira s-a inspirat din propria poveste de dragoste și din despărțire atunci când a compus melodia „Monotonia”, iar unele dintre versuri nu mai au nevoie de nicio explicație. Mulți au interpretat piesa drept un mesaj adresat lui Pique:

„Tu îți vezi de treaba ta și eu de a mea/ Am fost complici la egoism/ Ai uitat ce am fost cândva/ Și cel mai bun lucru e că nu a fost vina ta, nici a mea/ De vină a fost monotonia.

Nu am spus niciodată nimic, deși mă durea/ Știam că la asta se va ajunge/ Dintr-o dată nu mai erai același/ M-ai părăsit din cauza narcisismului tău/ Ai uitat ce am fost cândva.

Tu cu atitudinea ta distantă care mă umplea de îngrijorare/ Nu dădeai nici măcar jumătate, dar știu că eu am dat întotdeauna mai mult decât tine.

Această iubire nu a murit, dar este delirantă deja/ Din ce a fost nu mai există nimic/ Îți spun sincer, mai bine că s-a terminat acum/ Te iubesc, dar pe mine mă iubesc mai mult”.

9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.