De ce a luat Joseph, soțul Andei Adam, numele de familie al artistei. Puțini bărbați ar fi dispuși să facă asta

Iată motivul pentru care Joseph, soțul Andei Adam, a luat numele de familie al artistei!

Anda Adam și partenerul ei de viață, Joseph, s-au căsători civil în urmă cu aproximativ un an de zile, însă nu multă lume știe că bărbatul a luat numele de familie al artistei. Mulți reprezentanţi ai sexului puternic vor ridica din sprânceană când vor auzi așa ceva, însă soțul artistei nu ține cont de gura lumii. Iată ce înțelegere a avut cu soția sa!

Motivul pentru care Joseph, soțul Andei Adam, a luat numele de familie al artistei

Recent, a avut loc premiera filmului Miami Bici 2, iar Anda Adam și soțul ei nu puteau lipsi de la eveniment, mai ales că Joseph joacă în producția regizată de Jesus del Cerro.

Extrem de zâmbitori, cei doi au stat de vorbă cu jurnaliștii, iar celebra cânăreață a răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: De ce partenerul ei a ales să-i poarte numele de familie?

”Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor.

Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: Ok, facem invers. Iar el a spus: Ok, iau eu numele tău, pentru că imi va folosi pe scenă.

Avem și multe alte proiecte pe care le vom derula și vă vom da detalii despre mai multe lucruri care se vor întâmpla la anul. Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei.”, a declarat vedeta, conform celor de la Spynews.ro.

”Suntem un cuplu modern”

La rândul său, Joseph susține că i-a surâs ideea de a purta numele de familie al partenerei sale, mai ales că aceasta este o persoană cunoscută în showbiz-ul autohton.

”Suntem un cuplu modern. Nu păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Anda este o persoană cunoscută și am decis să iau numele ei. Merge bine cu Joseph.”, a adăugat Joseph Adam, potrivit aceleiași surse.

Citește și Cum se înțelege Anda Adam cu soacra ei. „Nu te poți abține!”. Artista și soțul ei, Yosif Eudor Mohaci, secrete incredibile din viața lor de cuplu VIDEO EXCLUSIV!

Ce rol joacă Joseph Adam în Miami Bici 2

Miami Bici 2 se poate vedea în cinematografele din toată țara începând cu data de 24 noiembrie. În producția regizată de Jesus del Cerro apare și soțul Andei Adam. În cadrul unui interviu acordat recent, Codin Maticiuc a vorbit despre rolul bărbatului.

”Joseph Adam a fost cu noi acolo și a jucat. Este unul dintre personajele negative principale. Anda nu, Anda era și ea acolo, nu s-a pus niciodată problema să joace Anda în film, era și ea acolo cu soțul în Los Angeles. Au venit împreună la filmări.”, a declarat actorul, potrivit Playtech Știri.

Citește și Codin Maticiuc, detalii neștiute despre Miami Bici 2: “Oamenii se tăvălesc de râs”. Ce are în plan cu Liviu Vârciu VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *