De ce a murit Rudel Obreja. Fostul pugilist avea 57 de ani. Ultimele imagini cu acesta în viață

Boala cumplită cu care se lupta fostul președinte al Federației Române de Box.

În ultimele luni, Rudel Obreja a trecut printr-o suferință cumplită. A luptat cu toată puterea contra unei boli necruțătoare. Fostul pugilist s-a stins din viață duminică, 12 martie, la vârsta de 57 de ani. Ultimele imagini cu el în viață sunt de-a dreptul cutremurătoare.

De ce a murit Rudel Obreja. Ultimele imagini cu fostul pugilist în viață

”Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a fostului om de box Rudel Obreja. Drum lin printre stele, drag prieten! Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost anunțul făcut duminică de Liga Profesionistă de Box, care a cutremurat lumea sportului din România.

Rudel Obreja avea 57 de ani, iar în ultimele luni a dus o luptă crâncenă contra unei boli perfide, care este denumită de specialiști și „ucigașul tăcut”. Este vorba de cancer pancreatic, care spre deosebire de alte tipuri de cancer, are simptome destul de vagi ceea ce îl face greu detectabil.

Suferința prin care a trecut fostul președinte al FR de Box a fost cumplită. Se poate observa și din ultimele fotografii cu el în viață. Ultima poză pe care a postat-o Rudel Obreja i-a șocat pe fanii acetuia. În ziua de Crăciun, fostul pugilist a împărtășit cu urmăritorii de pe rețelele de socializare o fotografie cu el și un mesaj emoționant.

Astăzi, Iisus Hristos s-a asezat cu fiecare dintre noi la masă. Să-L păstrăm în inimile noastre! Crăciun fericit si linistit tuturor creștinilor. Doamne, ocrotește România!!!”, este ultimul mesaj scris de regretatul sportiv pe Facebook.

De asemenea, el a fost surprins de fotoreporterii publicației Playtech.ro, cu câteva zile înainte de Sărbătoarea Nașterii Domnului, în timp ce se întorcea alături de soția lui de la piață.

De ce a murit Rudel Obreja
De ce a murit Rudel Obreja

„Am nevoie de tratament în condiții umane”

În iulie 2022, Rudel Obreja a solicitat instanței să fie eliberat condiționat pentru a se putea trata în condiții decente. Metasteazele îi împânziseră tot corpul, iar de pe patul de spital a transmis un mesaj autorităților.

”Am nevoie de tratament în condiții umane, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce. Stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte. Sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte. Nu am telefon, doar 5 vizite pe lună ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască dreptul conferit de lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate! Vreau să trăiesc! Dar pentru asta am nevoie de proceduri.

Rog respectuos comisia de specialitate din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.07.2022.

Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiză al INML îmi complică șansele! Actele aflate la dosarul medical, întocmite de cele două spitale sunt clare, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.

Am cancer cu metastaze. Crunt! Cu voia Lui Dumnezeu, am șanse să mă pot trata/opera. Repet, orice întârziere le diminuează!”, a fost mesajul postat pe contul de Facebook al lui Rudel Obreja în luna iulie a anului trecut.

În aprilie 2022, fostul președinte al Federației Române de Box a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *