De ce a plâns Pique la cea mai recentă întâlnire cu Shakira. Nu s-a mai putut stăpâni, s-a prăbușit emoțional

„Pique era mai instabil decât fosta lui parteneră, care era mai distantă și rece"
De ce a plâns Pique la cea mai recentă întâlnire cu Shakira. Nu s-a mai putut stăpâni, s-a prăbușit emoțional

Gerard Pique pare mai afectat de divorț decât Shakira. Aflați la una dintre întâlnirile pentru a discuta termenii separării și mai ales cu detaliile cu privire la cei doi copii, Pique ar fi izbucnit în lacrimi. În tot acest timp, potrivit presei din Spania, Shakira a fost distantă și rece.

 De ce a plâns Pique la cea mai recentă întâlnire cu Shakira: „A izbucnit în lacrimi”

Shakira și Gerard Pique au decis să pună punct relației pe care o aveau după 12 ani. După aproximativ cinci luni de la anunțarea despărțirii, cei doi ar fi ajuns la un acord în ceea ce-i privește pe cei doi copii, Milan și Sasha, de 9 respectiv 7 ani. Avocații au transmis că Shakira (45 de ani) și Pique (35 de ani) au stabilit la băieții lor să locuiască cu mama la Miami. Acolo cântăreața are o vilă luxoasă.

Se pare că întâlnirea în care s-au discutat aceste lucruri l-ar fi afectat pe Gerard Pique care nu și-ar fi putut stăpâni lacrimile.

„Pique era mai instabil decât fosta lui parteneră, care era mai distantă și rece. Vorbind cu Shakira și avocații ei era ca și cum vorbeai cu un perete. Nu cedau și nici nu aveau de gând să cedeze.

Cu toată tensiunea din casă, fostul fotbalist a profitat de oportunitatea de a ieși în grădină să ia o gură de aer. A intrat apoi cu capul plecat și a mers în bucătărie cu Shakira, lăsând avocații în sufragerie. Atunci, Pique s-a prăbușit (n.r. emoțional). Singur cu cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani și mama copiilor săi, nu a mai putut stăpâni presiunea și a izbucnit în lacrimi. Pique ar fi transmis că nu înțelege intransigența cântăreței, dar pentru binele copiilor lui a spus că nu are de gând să se mai opună. Artista l-ar fi consolat pentru câteva minute cu o îmbrățișare”, au spus surse apropiate celor doi, potrivit prosport.ro.

Shakira și Gerard Pique
De ce a plâns Pique la întâlnirea cu Shakira

Shakira și Pique, relație de mai bine de 12 ani

Shakira și fotbalistul Gerard Pique formează un cuplu din 2010, însă nu s-au căsătorit. Cei doi au împreună doi băieți, de 9 și 7 ani. Despărțirea a fost anunțată oficial de către artistă la începutul lunii iunie. S-ar fi produs din cauza infidelității fotbalistului. Ulterior, după aflarea veștii despărțirii, au apărut imagini cu el și o tânără blondină.

„Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea. Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla”, a spus artista la scurt timp după ce s-a aflat de despărțire.

De asemenea, Shakira a lansat și o piesă în care face referire la trăirile sale de după despărțirea de cel alături de care a fost timp de 12 ani.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.