De ce a refuzat Adda un contract de 70.000 de euro: „Nu vreau acea energie”. Ce trebuia să facă de fapt VIDEO EXCLUSIV

Iată motivul pentru care Adda a dat cu piciorul la un contract de 70.000 de euro!

Adda este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Are numeroase melodii de succes și este urmărită de aproape 800.000 de internauți pe rețelele sociale. Și datorită acestei imense notorietăţi de care se bucură, multe companii își doresc asocierea cu ea. Însă, vedeta nu colaborează cu oricine. Solista a refuzat, de curând, un contract uriaș de 70.000 de euro. Iată motivul!

Motivul pentru care Adda a refuzat un contract de 70.000 de euro

Adda are o voce unică și aproape toate piesele sale ajung hit. Mulți români o iubesc și o urmăresc pe rețelele sociale, iar această notorietate îi aduce vedetei contracte pe bandă rulantă și venituri pe măsură, însă cântăreața nu este dispusă să colaboreze cu oricine.

În cadrul emisiunii prezentate de Dana Săvuică, partenera de viață a lui Cătălin Rizea a spus că a refuzat să își asocieze imaginea cu un cazino, cu toate că acesta îi oferea un contract în valoare de 70.000 de euro.

”Eu am avut o situație nașpa înainte să reușesc, Cătă la fel. Eu n-am probleme dacă mănânc pâine cu pateu. Sincer, n-am niciun stres. Dacă aș pierde tot, mâine zic: ”Așa și?”

Dar banii mă ajută, îmi oferă un confort, eu am refuzat un contract de 70 de mii de euro pentru un cazino. Am zis că banii ăia sunt veniți de la familii distruse și eu nu-i vreau.”, a mărturisit Adda.

Te-ar mai putea interesa și Adda, șocată de melodiile pe care le ascultă fiul ei: „Am zis că intru în depresie”. Ce reacție a avut Alex când a văzut-o la filmările „Te cunosc de undeva” VIDEO EXCLUSIV!

La ce meserie visa Adda, în copilărie?

Tot în emisiunea Ego Life, Adda a dezvăluit ce ar fi făcut, în cazul în care nu reușea în muzică. Îndrăgita cântăreață a spus la ce visa în copilărie!

”Eu când am terminat clasa a-XII-a am zis că vreau să dau și la medicină, dar trebuia să rămân în Mureș pentru că acolo e UMF-ul (n.r. Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie). Însă, voiam să fiu și artist..și nu se pupau.”, a precizat vedeta.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.ro, Facebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Te-ar mai putea interesa și Ego Life, ediția a 80-a. Dana Săvuică și invitatele sale, Adda și psihoterapeutul Anca Maftei, despre carieră, perfecționalism și presiune. Cum ne gestionăm emoțiile!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *