De ce a refuzat Doinița Oancea să se apuce de cântat, deși are o piesă compusă pentru ea de Edward Sanda: “E la sertar” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta nu consideră că are, momentan, vocea lucrată suficient

Doinița Oancea este actriță, prezintă evenimente, le predă copiilor și se implică și în domeniul make-up-ului, din când în când, aceasta fiind o altă pasiune de-a sa. Fiind extrem de talentată, poate că fanii s-au întrebat de ce nu s-a apucat de cântat. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a explicat că are chiar și o piesă compusă de Edward Sanda, însă preferă să nu se implice în acest domeniu momentan.

“Am încercat să cânt, am o piesă care nici măcar nu este lansată”

Doinița Oancea se bucură de numeroase proiecte. Vedeta, care a prezentat Miss & Mister Junior Romania, a explicat că se apucase, la un moment dat, de cântat, însă rezultatul nu a mulțumit-o complet. Ba chiar, Edward Sanda i-a compus o piesă actriței, însă aceasta nu își dorește să se implice în acest domeniu în clipa de față:

“Mă apucasem de cântat, dar îmi place să fac lucrurile profi. Am încercat să cânt, am o piesă care nici măcar nu este lansată, am și înregistrat o bucată din ea, mi-a compus-o Edward Sanda. E la sertar, stă bine acolo. Încă nu mă apuc pentru că mi se pare că nu aș putea să fac față și live. Dacă nu fac live ce trebuie, de ce aș face-o?”

Citește și Doinița Oancea a ”furat” meserie și de la Augustin Viziru: ”Mi-a plăcut tot timpul relaxarea pe care am văzut-o la el”. Ce vedetă celebră a ajutat-o să intre la Actorie EXCLUSIV

“Nu mi se pare că vocea este lucrată suficient”

Mai mult, Doinița Oancea nu are emoții atunci când vine vorba despre urcatul pe scenă, căci are în spate o carieră excepțională, iar publicul o adoră. Cu toate acestea, vedeta nu consideră că are, momentan, vocea lucrată suficient pentru a putea cânta live:

“Am vreo 16 ani de când sunt persoană publică, aproape jumătate din viața mea. Nu e vorba că nu aș putea să urc pe scenă. Aș putea, bineînțeles. Nu mi se pare că vocea este lucrată suficient cât să fac asta și să nu arunce lumea cu roșii, ouă, ridichi, cu ce se mai aruncă.”

Își adoră fanii: “Le mulțumesc pentru că mă opresc pe stradă”

De asemenea, Doinița Oancea se bucură enorm în momentele în care este oprită pe stradă de către fanii săi. Actrița ne-a mărturisit că există două lucruri pe care le adoră. Aceasta este fericită când admiratorii săi îi spun că este o persoană bună sau o felicită pentru parcursul pe care l-a avut pe plan profesional:

“Am niște oameni minunați, pe care îi iubesc. Le mulțumesc pentru că mă opresc pe stradă și îmi spun tot felul de lucruri frumoase, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Sunt două lucruri care mă bucură cel mai mult, atunci când oamenii îmi spun că se simte că sunt o persoană bună, dar și atunci când mă felicită pentru evoluția și parcursul meu pe plan profesional. Vorbele de tipul: “Ești frumoasă, ești sexy, ce bine arăți!”, nu sunt relevante. Eu le spun tot timpul fetelor din generațiile mai mici, în mod special: “Nu vă mai axați pe exterior! Trebuie să vă cultivați interiorul! Personalitatea este cea care spune ceva despre voi, este cea care contează cel mai mult! În viață nu stai cu fața unui om, stai cu personalitatea lui!”.

Citește și Secretele Doiniței Oancea. Cum își întreține părul creț și des și cum reușește să scape rapid de kilogramele în plus: „Am un truc” EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *