De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul la 10 luni. Prin câte piedici au trecut: „Suntem ceva ce nu mai există” EXCLUSIV

Au organizat o petrecere cu tematica ”Cei trei purceluși”: ”Noi dacă ne luăm în serios nu ne stă bine”
De ce Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul la 10 luni. Prin câte piedici au trecut: Suntem ceva ce nu mai există EXCLUSIV

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost la un pas să facă dublu eveniment pentru fiul lor cel mic, Adrian, mai precis să-i facă botezul și să-i taie moțul în aceeași zi. Mezinul a fost botezat la 10 luni, iar prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” (PRO TV) a explicat, în exclusivitate pentru EGO.ro, care a fost motivul pentru care s-a ajuns în această situație.

”Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp”

Abia la începutul lunii mai Adela Popescu și Radu Vâlcan au găsit timp să-l boteze pe fiul lor cel mic, Adrian. Conștienți de faptul că peste două luni cel mic va împlini un an, ei au pregătit totul pe repede înainte. Din fericire, a ieșit perfect, iar prima petrecere a lui Adrian a fost una de pomină. 

„La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot. Cu trei zile înainte am făcut covid și am anulat tot. După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe. Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucă de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp”, a povestit Adela Popescu pentru EGO.ro.

„Cu cât oamenii sunt înghesuiți, cu atât atmosfera este mai plăcută”

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” ne-a mărturisit că la cât de agitați erau să rezolve mai repede această situație, au organizat totul cu o viteză uimitoare. Mai mult, nici nu au mai ținut cont că spațiul ales era unul destul de mic pentru numărul de invitați. 

„Am stabilit 7 mai pentru că nașa lui, Ioana Scărlătescu, verișoara mea, putea atunci pentru că avea nu știu ce examene în următoarele weekend-uri și a rămas 7 mai. Am început să sunăm oamenii, toți puteau în data aia, doar că nu avem locație pentru că ce să vezi. Toți cei care și-au anulat evenimentele în pandemie și a fost și Postul Paștelui, acum imediat au început buluc să facă evenimente.

Norocul nostru a fost că noi nu aveam un eveniment tipic, cum sunt cele mari, noi aveam 40 de invitați și în principiu ne trebuia un restaurant. Dar și la restaurantele unde noi voiam ba aveau un eveniment, ba mese rezervate. Am găsit până la urmă o locație care ne place mult și ne ducem destul de des, dar cei de acolo ne-au spus că e cam mică locația pentru câți suntem. Le-am zis că nu e nicio problemă, căci cu cât oamenii sunt înghesuiți, cu atât atmosfera este mai plăcută.

L-am sunat pe Nicu Bocancea, cel care m-a ajutat cu aranjamentele florale și la botezul trecut și l-am rugat să facă ceva superb, cumva să distragă atenția de la cât de mic e locul. Singurul lucru pe care mi l-am dorit a fost ca aranjamentele să fie cu liliac, pentru că este mai și mi se pare că este luna liliacului efectiv. Îmi amintește de copilărie”, ne-a mai declarat prezentatoarea TV.

Dacă ea s-a implicat oarecum, de cealaltă parte, Radu Vâlcan a avut o singură dorință, ca mâncarea și bătura să fie pe săturate și invitații să se simtă bine. „Radu a fost atent un pic cu mâncarea, la felurile de mâncare. Cu băutura dacă este suficientă. Pe acolo s-a preocupat, în rest nu prea”.

Tematică sugestivă

Adela și-a dorit însă în mod special ca tematica petrecerii să fie povestea celor „Cei 3 purceluși”, iar pe masa invitaților au avut ca mărturii trei porcușori și pe șapca lor era scrisă inițiala A.

 „Am stabilit tematica cei trei purceluși pentru că mie mi s-a părut că ni se potrivește. Noi dacă ne luăm în serios nu ne stă bine. Cred că avem nevoie de un element comic, că așa suntem noi. Și ce puteau să fie? Trei iezi? Ăia trei iezi mor, deci eu știu că în poveste îi mănâncă. Am făcut machetele acelea, pe care le-am luat acasă”, ne-a mai povestit Adela. Deși ea este din povestea „Soacra cu trei nurori”, asta dacă nu va mai dori să facă și fetița mult așteptată de Radu Vâlcan, prezentatoarea TV ne-a mărturisit că nu ar fi putut să aleagă această tematică pentru botez. 

„Nu puteam să fiu Soacra cu trei nurori pentru că aveam nevoie de o imagine vizuală. Pentru că am chemat și lupul, a venit și Scufița Roșie, adică am mers pe basmele astea clasice. A fost mult mai comic cu purcelușii. Imaginează-ți că eu sunt scroafa și Radu porcul”, a mai declarat amuzată Adela Popescu pentru EGO.ro.

Fiul cel mic, Andrei, seamănă cu străbunica paternă

Cei doi soți fac parte din acea categorie de părinți care nu doresc să-și expună micuții în Social Media, cel puțin să nu le arate fețele. Totuși, din când în când, pentru a arăta că au totuși cei mai frumoși copii, Adela și Radu acceptă să apară cu toată familia pe coperta vreunei reviste glossy. Asta s-a întâmplat și de curând, motiv pentru care Adela le-a cerut internauților să spună cu cine seamănă copiii.

 „Toți seamănă cu Radu? Exclus. Mi se pare că Andrei este singurul care cât de cât seamănă cu Radu și când era mic semăna cu mama lui Radu. Dar acum mi se pare că Alexandru și Adrian seamănă cu mine. Poate zici că Andrei pentru că era hlizit în poză și foarte blond că seamănă cu mine”, ne-a mai declarat râzând Adela.

De altfel, Andrei, cel despre care spune că e singurul care seamănă cu soțul ei, moștenește gena paternă, mai precis pe bunica prezentatorului emisiunii „Insula iubirii”. 

„Toți sunt blonduți, dar Andrei este foarte blond. El este blond spre alb. Bunica lui Radu este foarte blondă. De tânără a fost foarte blondă, aproape spre alb. Poate s-a aruncat în neam”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *