De ce Andreea Esca nu se îmbracă niciodată în trening. A spus clar că nu va ieși așa din casă

Află motivul pentru care vedeta nu se îmbracă niciodată în trening!

Andreea Esca este, fără îndoială, cea mai apreciată prezentatoare de știri de la noi din țară. De asemenea, ea este o femeie extrem de elegantă și rafinată, și asta nu numai în fața camerelor de filmat. Chiar de curând, vedeta a mărturisit că nu se îmbracă niciodată în trening, nici măcar atunci când este în timpul liber. Iată motivul!

Motivul pentru care Andreea Esca nu se îmbracă niciodată în trening

În vârstă de 51 de ani, Andreea Esca este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri de la noi din țară, dacă nu cea mai îndrăgită.

Telespectatorii de la Pro TV o cunosc de aproape trei decenii pe mama Alexiei Eram și au observat ca aceasta este adepta stilului vestimentar elegant.

”Nu m-aș îmbrăca în trening”

Mulți ar putea crede că vedeta se îmbracă în ținute elegante, pentru a da bine în fața camerelor de filmat.

Însă, adevărul este cu totul altul. În realitate, moderatoarea nu poartă trening nici în timpul liber. Iată de ce!

”Eu am crescut în această generație în care te îmbrăcai în trening la sala de sport. Chiar nu m-aș îmbrăca în trening atunci când ies din casă.

Cred că depinde și de vârstă până la urmă.”, a declarat Andreea Esca în cadrul unei emisiuni.

Te-ar mai putea interesa și Locul special unde a ales Andreea Esca să sărbătorească Paștele Catolic. Vedeta Pro TV, însoțită de familie. Nici Mario Fresh nu a lipsit FOTO!

Andreea Esca, despre stilul vestimentar al fiicei sale

De asemenea, prezentatoarea de știri de la Pro TV a vorbit și despre stilul vestimentar pe care-l adoptă fiica sa, Alexia Eram, în vârstă de 23 de ani. Tânăra se îmbracă destul de des în haine oversized, dar cea care i-a dat viață nu are ce să-i reproșeze.

Moderatoarea este de părere că vârsta reprezintă un detaliu important când vine vorba de un un stil vestimentar. Vedeta a precizat că, dacă ar avea 20 de ani ca fiica sa, ar purta orice.

”Poate dacă aș avea 20 de ani și aș arăta ca Alexia m-aș îmbrăca în orice. La vârsta ei, într-adevăr, și eu purtam fuste foarte scurte.

Mi se pare că atunci când ești scund, cu cât porți mai scurt e mai bine.”, a mai adăugat Andreea Esca.

Te-ar mai putea interesa și Cum arătau Andreea Esca și Alexandre Eram în tinerețe. Pe el cu greu îl recunoști, imagini de colecție cu cei doi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *