De ce băieții de la Noaptea Târziu nu vor cânta de Revelion. „Este primul an în care noi spunem pas”. Ce vor face, de fapt. VIDEO EXCLUSIV

Cuza: „Am refuzat toate propunerile”

Băieții de la Noaptea Târziu au primit numeroase oferte pentru a urca pe scenă de Revelion, însă le-au refuzat pe toate. Cuza ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, de ce el, Emi și Cucu au preferat să nu susțină un spectacol în acest an, ca de fiecare dată. Aceștia și-au făcut alte planuri și vor să plece în vacanță în două locuri superbe.

Cuza: “Am preferat ca sărbătorile să fie doar pentru noi, să ne relaxăm”

În trecut, Cucu de la Noaptea Târziu dezvăluia că au fost primite 7 oferte pentru a urca, alături de colegii săi, pe scenă de Revelion. Cu toate acestea, Cuza ne-a dezvăluit că au fost refuzate toate propunerile, căci toți simt nevoia să se relaxeze după un an foarte încărcat:

“Nu. Am refuzat toate propunerile. În primul rând, la un moment dat anul acesta, a existat o problemă medicală din cauza căreia a trebuit să anulăm evenimentele. Și eu, dar și băieții, cred că am muncit suficient de mult încât, Doamne ajută, Revelionului să îi spunem pas și să îl ținem doar pentru noi. Cu toate că, scena este, pentru noi, un loc în care ne simțim foarte bine. Dar, până să urci pe scenă, e un întreg proces. Te urci în mașină, pleci, ai pierdut jumătate de zi sau cine știe. Am preferat ca sărbătorile să fie doar pentru noi, să ne relaxăm.”

“Este primul an în care noi spunem pas”

Fanii i-au văzut pe băieții de la Noaptea Târziu, de-a lungul anilor, urcând pe scenă de Revelion. Totuși, Cuza, Emi și Cucu au hotărât să spună pas în acest an, ținând cont că au muncit foarte mult. Astfel, chiar dacă își adoră fanii, ei au nevoie de o mică pauză:

“Este primul an din toți anii, de când am început noi cu Noaptea Târziu și de când organizatorii sau diverse persoane au început să ne invite la evenimente să cântăm, este primul an în care noi spunem pas.”

Unde pleacă în vacanță

Cei trei, alături de partenera lui Emi, Mădălina, au decis să plece în vacanță pentru a se bucura de noi experiențe. Aceștia o să meargă în Dubai, dar și în Zanzibar. Cuza a punctat că este important ca toți cei care fac parte din proiectul Noaptea Târziu să petreacă timp împreună:

“Nu se bucură familiile, plecăm din țară. Toți 4, că deja avem un nou membru în Noaptea Târziu. Este viitoarea soție a lui Emi, Mădălina. Noaptea Târziu este cu 3 pe cameră, dar 4 în spate. Doamne ajută să fim cât mai mulți! (n.r. peste câțiva ani). Plecăm în Dubai, initial. (n.r. de Revelion). După plecăm în Zanzibar. Ca orice român, nu venim cu nimic spectaculos. (râde) Important este să ne relaxăm și la fel de important este să fim noi, știi? Nucleul. Reușim de fiecare dată să ne încărcăm unul de la celălalt.”

De ce baietii de la Noaptea Tarziu nu vor canta de Revelion
Cuza de la Noaptea Târziu

Ce face Cuza după Revelion

Luna ianuarie este considerate luna vacanțelor, însă Cuza se întoarce la treabă după vacanțele din Dubai și Zanzibar. Acesta o să își reia activitatea imediat cum o să se întoarcă în România, bucurându-și fanii cu prezența sa la radio sau la TV:

“La mine nu e vacanță. Eu când mă întorc, aterizez într-un weekend, într-o sâmbătă. Duminică încep Neatza și luni încep radio. Nu mai e vacanță. În ianuarie este vacanță la brand-uri, la corporații, nu aici. Mi-ar fi plăcut mult, dar am convenit toți că ar fi bine să ne mai încărcăm și bateriile. (n.r. să urce pe scenă).”

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *