Ce îi cere fiica cea mică, la doar 7 ani, lui Liviu Vârciu: „Banii mei sunt banii copiilor”. Ce vrea artistul să le ofere: „Am mâncat eu parizer destul” VIDEO EXCLUSIV

”Banii mei sunt banii copiilor”

Liviu Vârciu are trei copii, două fete și un băiețel, iar de-a lungul timpului a încercat să facă tot posibilul ca lor să le fie bine și să nu le lipsească nimic. Pentru că el nu a avut o situație financiară foarte bună în copilărie, actorul din ”Bravo, tati!” declară, în exclusivitate pentru EGO.ro, că își dorește ca familia lui să o ducă bine, chiar dacă asta înseamnă pentru unii părinți că poate își răsfață copiii prea mult.

”Din ce îmi mai rămâne îmi iau o mașină”

În momentul de față, actorul are ”probleme” cu fiica cea mică, Anastasia, care, la nici 7 ani, deja îl șantajează emoțional și îi cere cardul pentru a putea face anumite activități împreună cu el. Acest lucru îl amuză, dar în același timp îl face să conștientizeze faptul că generațiile s-au schimbat și că societatea din ziua de azi pune accent pe lucrurile materiale ale celor din jur.

”Până la urmă pentru ce muncim? Muncim pentru copii, pentru părinți, cine mai are părinți în viață, eu o mai am doar pe mama și aș face orice pentru ea. Tocmai de asta, din ce îmi mai rămâne îmi mai iau o mașină. Ca să știu că mă bucur și eu de ceva. Că altfel dispar banii. Cât încasez luna asta, atât cheltui. Nu e glumă, nu e nimic. Printre firicele îmi mai iau o mașinuță, pentru că știu că banii mei sunt banii copiilor”, ne-a declarat amuzat Liviu Vârciu.

Citește și: Liviu Vârciu a vândut haine la portbagaj și nu se sfiește să recunoască asta. ”Treceam printr-o perioadă foarte grea”. Ce a fost nevoit artistul să facă pentru a-și câștiga banii VIDEO EXCLUSIV

Nu ar fi ajuns în situația asta dacă nu ar fi văzut ce se întâmplă în jurul lui și cum a evoluat societatea. Liviu Vârciu a luat această atitudine din dorința de a-i feri pe copiii lui de toate lucrurile negative din jurul lor.

”Până la urmă, m-am gândit că e mai bine să se învețe așa. Că de iubit îl iubești și pe ăla sărac, și pe ăla bogat, dar cred că este mai simplu să-l iubești pe ală bogat. Că dacă e sărac, e sărac. Am fost eu destul. Am mâncat eu parizer destul. Eu dacă desfac tot parizerul pe care l-am mâncat, fac Autostrada Soarelui dus-întors. Din coaja aia. Mi-am dat seama că nu totul înseamnă dragoste, nu tot înseamnă bani, ci totul înseamnă sănătate. Dacă ești sănătos poți să te iubești și cu unul sărac, și cu unul bogat, dar de indicat ar fi unul bogat”.

Liviu Vârciu își va susține copiii necondiționat

De când au venit și cei mici în familia lui, Liviu Vârciu pare că s-a responsabilizat și mai mult, dovadă că este mult mai deschis la deciziile pe care le iau sau le vor lua în viață copiii lui. Actorul îi va susține necondiționat, chiar dacă poate uneori nu va fi neapărat de acord cu deciziile lor. Pentru el, cel mai important este să fie fericiți și să nu simtă lipsa banilor.

”Pentru fii-mea zic. Dar dacă este lesbi, să fie lesbi, eu o încurajez să vină cu fete. O încurajez. Cea mare e deja mare, o respect, e cu iubitul ei de foarte mult timp, acum și-au făcut și un business. Poate nu îi mai dau bani, Doamne ajută, dar cum am zis și mai devreme, banii sunt ai lor”.

Asta nu înseamnă că o să îi susțină financiar toată viața, ci o să încerce să-i ajute să fie pe picioarele lor. Dovadă fiind fiica cea mare, Carmina, care este la vârsta la care și-a luat viața în propriile mâini și încearcă să-i facă un rost. Carmina ar vrea să calce pe urmele lui Liviu Vârciu și să acceseze zona artistică, însă tatăl ei este de părere că trebuie să muncească pentru asta, nu să aștepte să primească totul de-a gata.

”În film joacă oameni care se potrivesc rolului. Când o să am rol pentru ea, o să vină la casting. Că și eu am fost la casting. Nu m-a băgat nimeni că eram Liviu Vârciu de la L.A. cel frumos. Am fost la casting. La primul casting m-am făcut de râs, m-am dus în costum. La ”Secretul Mariei”. Dumnezeu să-l ierte pe Lazarov. El m-a acceptat și m-a iubit foarte tare, că m-a băgat în toate producțiile după aia. Deci casting. Așa că fata lui Liviu Vârciu nu merge”, a explicat artistul.

Citește și: Codin Maticiuc, detalii neștiute despre Miami Bici 2: “Oamenii se tăvălesc de râs”. Ce are în plan cu Liviu Vârciu VIDEO EXCLUSIV

Cât despre mezinii familiei, Liviu Vârciu declară că sunt prea mici ca să îi poată responsabiliza în acest fel, Anastasia și Liviu Matei se bucură doar de statutul tatălui lor, fără să înțeleagă neapărat ce presupune asta.

”Anastasia mai merge prin supermarket cu mine și vede când mai vin oameni să facă poze cu mine. Oamenii care nu fac poze cu mine sunt opriți de fii-mea care îi întreabă ei de ce nu fac poze cu tati. Îi ceartă. Îți dai seama că mai sunt oameni care nu mă plac neapărat, așa că îi zic că am făcut deja cu ei. E foarte drăguță”, a mai completat Liviu Vârciu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *