De ce Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an: „El a hotărât să fie așa”. Ce s-a întâmplat între ei

Motivul pentru care Cătălin Botezatu și tatăl lui nu își mai vorbesc: „Îl rog să mă ierte”
De ce Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an: „El a hotărât să fie așa”. Ce s-a întâmplat între ei

De ce Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an. De-a lungul timpului, creatorul de modă a fost extrem de discret cu viața personală. Rare au fost momentele când a dat declarații despre părinții săi. Acum însă, Cătălin Botezatu a dorit să își ceară scuze public față de tatăl lui. Care este motivul pentru care cei doi nu își mai vorbesc de mai bine de un an.

De ce Cătălin Botezatu nu vorbește cu tatăl lui de un an

Designer de succes, fire extravagantă, petrecăreț înrăit și un bărbat cu gusturi rafinate, dar în același timp misterios, Cătălin Botezatu a știut cum să obțină totul de la viață. Și chiar dacă povestea sa a fost presărată uneori cu scandaluri, rămâne unul dintre personajele emblematice ale showbizului autohton.

Cu toate acestea, creatorul de modă a trecut prin mai multe greutăți în ultima perioadă, de la probleme de sănătate și până tensiunile din familie. Recent, Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri intime despre relația cu tatăl său, mărturisind că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în urmă cu un an.

Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte

Părinții lui s-au despărțit în urmă cu mai mulți ani. Tatăl său s-a recăsătorit de câteva ori, în schimb mama designerului a preferat să nu-și mai refacă viața după divorț.

Cătălin Botezatu a recunoscut că întâmpină dificultăți în a-și exprima afecțiunea față de părinții lui. Dar chiar și așa a precizat că nu există motive întemeiate care să provoace o ruptură atât de mare între el și tatăl lui.

El a povestit unul dintre cele mai dureroase episoade din relația cu părintele lui.

„Dacă i-am greșit tatălui cu ceva, îl rog să mă ierte. Nu a fost intenționat. Noi nici acum nu ne vorbim. Sunt niște căpoșisme ale bărbaților maturi. Dar el a hotărât să fie așa… Dintr-o prostie a decis să nu mai vorbim. De un an e așa. (…)

Dar nici eu nu am vrut să merg la el. Pentru că, atunci când crești un copil și îmi zici Alexandru (n.r. copilul soției lui Constantin), e dureros. I-am zis – Tată, eu sunt Cătălin! Mă macină acest subiect. E prima oară când îl vorbesc public. L-am sunat și de ziua lui anul acesta, dar nu mi-a răspuns”, a susținut Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii prezentate de Cristina Șișcanu.

De asemenea, creatorul de modă a a precizat că părintele său a fost diagnosticat cu cancer în același timp în care a primit și el aceeași veste. În timp ce Cătălin era operat la o clinică din Turcia, tatăl lui, Constantin, suferea o intervenție chirurgicală asemănătoare în România.

„Tata s-a îmbolnăvit înainte de a mă îmbolnăvi eu, tot de un cancer. Și a trecut prin multe operații. Ultima prin care a trecut, el nici nu știe, cred, în aceeași zi în care eu mă operam în Turcia de cancer, el era operat în România, tot de cancer, de cancer la plămâni. Dar e sănătos”

8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.