De ce crede primul soț al lui Jennifer Lopez că mariajul artistei cu Ben Affleck nu va rezista. Declarații surprinzătoare

Ojani Noa, primul soț al lui Jennifer Lopez crede că mariajul ei cu Affleck nu va dura.
De ce crede primul soț al lui Jennifer Lopez că mariajul artistei cu Ben Affleck nu va rezista. Declarații surprinzătoare

Ben Affleck și Jennifer Lopez s-au căsătorit pe 19 iulie 2022, la Little White Chapel din Vegas, la aproape 20 de ani de la încheierea primei lor logodne. Și, în ceea ce privește atmosfera ceremoniei, a fost o slujbă foarte emoționantă, așa cum a declarat chiar JLo.

Totuși, iată că la puțin timp de la încheierea căsătoriei, primul soț al lui JLo, Ojani Noa a venit cu câteva declarații surprinzătoare. Acesta are câteva gânduri cu privire la nuntă.

De ce crede primul soț al lui Jennifer Lopez că mariajul artistei cu Ben Affleck nu va rezista. Ce a mărturisit

Actrița și Ojani Noa s-au căsătorit în 1997, după o frumoasă poveste de dragoste. Au divorțat un an mai târziu. La scurt timp JLo a început o relație cu dansatorul ei Cris Judd, cu care s-a și căsătorit în 2001. Nici acest mariaj nu a durat, iar din 2004 până în 2014 a fost căsătorită cu Marc Anthony.

Din acest mariaj au rezultat gemenii Max și Emme. Acum, în 2022, ea a devenit oficial doamna Ben Affleck.

De ce crede primul soț al lui Jennifer Lopez că mariajul artistei cu Ben Afflek nu va rezista
Jennifer Lopez și primul soț, Ojani Noa(foto 1). Jennifer Lopez și Ben Affleck(foto 2)

„Nu sunt convins că va dura”

Cu toate acestea, într-un interviu recent, Noa a numit-o practic pe fosta lui soție o mireasă în serie. Ojani Noa crede că nu va fi de bun augur ultima ei căsătorie:

„Îi doresc ei și lui Ben tot binele, dar nu sunt convins că va dura.” A declarat actorul și antrenorul personal cubanez, pentru Daily Mail. „Jen iubește să fie îndrăgostită, dar s-a logodit de șase ori. Ben este soțul cu numărul patru. Eram soțul numărul unu și mi-a spus că sunt iubirea vieții ei. Când am stat în pat în noaptea nunții, ea a spus că vom fi împreună pentru totdeauna.” A spus chiar că Jennifer i-a spus mai târziu că știa că din prima seară în care s-au întâlnit că se va căsători cu el.

Noa și-a exprimat fericirea pentru proaspeții căsătoriți, dar a adăugat că el crede că ea este „tipul de persoană care va fi căsătorită de șapte sau opt ori”.

„Nu o văd să se stabilească vreodată cu o singură persoană”, a spus el. „Ea muncește să avanseze constant în viața ei profesională, motiv pentru care a avut o carieră de trei decenii, dar continuă și în viața ei privată”.

Ojani Noa, declarații emoționante despre relația dintre el și JLo

Aparent, Jennifer Lopez are un mod de a face bărbații din viața ei să se simtă super speciali. Astfel și-a amintit chiar Ojani Noa, care s-a simțit un norocos în timp ce erau împreună.

Noa a continuat să dezgroape amintiri din trecut, recunoscând că relația lor s-a complicat în cele din urmă din cauza paparazzilor și a celebrității lui JLo. Acesta a numit paparazzi „paraziții care se hrănesc din celebrități”.  Pe măsură ce Jennifer a ajuns un super-star după lansarea filmului „Selena” în martie 1997. „Ea a trecut de la Jen la JLo, această mare afacere care aduce milioane”, a spus el. Acesta a recunoscut că s-au îndrăgostit când Jennifer era deja celebră, dar că faima ei a ajuns la noi culmi în timpul căsătoriei lor.

„De ani de zile, a fost prea dureros să vorbesc despre asta. Am vrut să stau jos și să-mi trăiesc viața. Dar când am văzut că s-a căsătorit cu Ben, care este un tip bun, sentimentele au revenit.” A concluzionat Noa.

Indiferent ce le-a pregătit viitorul acestora, noi sperăm că J. Lo va avea noroc în cea de-a patra căsătorie.

sursă foto: instagram.com

Citește și cât costă ținutele purtate de Jennifer Lopez în luna de miere. O singură geantă de-a ei valorează cât o casă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Serghei Mizil nu a avut nevoie de scenariu pentru filmul ”Visul”
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *