De ce Cristina Ciobănașu a amânat cât de mult a putut întâlnirea dintre iubitul ei și Ruxandra Ion: “Alex a simțit presiunea” VIDEO EXCLUSIV

De ce a avut emoții

Cristina Ciobănașu are o frumoasă relație cu Alexandru Mureșan, medic stomatolog. Cei doi se înțeleg extrem de bine și tânărul a fost acceptat imediat de familia adoptivă a actriței. Totuși, se pare că îndrăgostiții au avut mari emoții înainte ca acesta să o cunoască pe Ruxandra Ion. În exclusivitate pentru Ego.ro, vedeta ne-a povestit totul despre cum a decurs întâlnirea dintre celebra producătoare și partenerul său.

Cristina Ciobănașu, despre cum a decurs întâlnirea dintre iubitul ei și mama sa adoptivă, Ruxandra Ion

Ruxandra Ion a luat-o pe Cristina Ciobănașu în familia ei în urmă cu mai bine de 15 ani, după ce a urmărit cazul tinerei prezentat la “Dansez pentru tine”. Actrița a păstrat o relație bună și cu mama biologică. Ulterior, ea s-a mutat la București de la Botoșani pentru a începe o carieră și a intra în atenția publicului.

În prezent, Cristina Ciobănașu trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul său, Alexandru Mureșan. Aceasta ne-a mărturisit că a avut mari emoții înainte de întâlnirea dintre acesta și celebra producătoare, iar partenerul său a simțit presiunea. Totuși, Ruxandra Ion a fost încântată de tânăr, astfel că totul a decurs perfect:

“Prima întâlnire dintre Alex și părinții adoptivi, ca să zic așa, ținând cont că ei au fost primii, a fost foarte drăguță pentru că am amânat-o cât de mult am putut! (râde) Nu că ar fi fost vreo problemă, ci pentru că atunci când părinții au niște așteptări este foarte greu să le îndeplinești, să te ridici la nivelul așteptărilor! Este foarte dificil!

Atunci, Alex a simțit presiunea aceasta, că poate nu o să fie încântați de el! Prima întâlnire a fost la o cafea acasă la ai mei. A decurs totul foarte bine! Țin minte că după întâlnirea respectivă am vorbit cu o prietenă care îi este apropiată și Ruxandrei.

Mi-a povestit: “Ruxandra mi-a spus că i-a plăcut foarte mult de Alexandru! A zis că știe lucruri, e cult, citește, știe istorie, am cu cine să vorbesc!”. Era foarte încântată! Pot să zic că a decurs foarte bine întâlnirea!”

Citește și: Cum își păcălește Cristina Ciobănașu partenerul. S-a dat singură de gol: „E beton să ai iubit medic” VIDEO EXCLUSIV

Întâlnirea dintre Ruxandra Ion și iubitul ei a fost importantă pentru Cristina Ciobănașu

De asemenea, Cristina Ciobănașu a punctat că își dorea ca iubitul ei și Ruxandra Ion să se înțeleagă bine. Întâlnirea dintre el și producătoarea de la Antena 1 a reprezentat un punct important din relația pe care o are cu tânărul:

“Nu este vorba că i-a fost frică! Știa cât de important este pentru mine ca ei să se înțeleagă! Eu sunt fanul unei familii întregite, iar pentru el, fiind un lup singuratic de-o viață, presiunea era foarte mare! Voia să știe că îmi este mie bine și întâlnirea cu ai mei era importantă în relația noastră! A decurs bine, din fericire!”

Citește și: Femeia puternică din spatele succesului Cristinei Ciobănașu. Dezvăluiri despre Ruxandra Ion: „A fost mai drastică atunci când eram copil” VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *