De ce Cuza a pus pe pauză proiectul Noaptea Târziu: „Nu s-a închis la prăvălie. Doar facem inventarul” VIDEO EXCLUSIV

Cuza: „Ne gândim de fiecare dată cum ar fi”

Băieții de la Noaptea Târziu au devenit cunoscuți dintr-o joacă, atunci când au făcut o parodie după celebra melodie a lui J Blavin, „Tranquila”. Se întâmpla în anul 2014, iar de atunci au continuat să meargă în această direcție, spre deliciul publicului. Din păcate, în ultimii ani, proiectul Noaptea Târziu a fost pus pe pauză. Cuza a explicat în exclusivitate pentru EGO.ro motivul pentru care el, Cucu și Emi nu au mai înregistrat nicio melodie.

Ce se întâmplă cu proiectul Noaptea Târziu

În timp ce pe rețelele de socializare sunt virale fragmente din piesele pe care le-au lansat de-a lungul timpului, parodii după melodii extrem de populare, Cuza declară că nu știe când va veni ziua în care se vor reapuca de treabă.

„Nu știu exact. Nu vreau să dau o dată. Ne gândim să facem asta. Nu ne-am lăsat, dar nu am mai continuat cumva pentru că noi am spus de multe ori a început să prindă un gen, care personal ne place, ne distrăm, respectiv maneaua, dar cumva Noaptea Târziu am identificat-o ca fiind o entitate separată față de noi și Noaptea Târziu are alte valori. N-am putea să facem parodie pe manea. Când se mai liniștesc lucrurile și când ne mai liniștim și noi o să reîncepem cu siguranță”, a declarat Cuza pentru EGO.ro, lăsând să se înțeleagă faptul că nu au stopat definitiv proiectul, ci că au luat doar o pauză.

Citește și: Emi de la Noaptea Târziu, detalii inedite despre nuntă. Ce cuplu cunoscut îl cunună: “Am două perechi de nași” VIDEO EXCLUSIV

„Am observat în ultima perioadă că Tik Tok-ul a rescos în față câteva melodii de-ale noastre și îți dai seama că ne gândim de fiecare dată cum ar fi să, sau hai să vedem pe ce să mai facem, dar momentan e un gând micuț pentru că ceva s-a întâmplat. Părerea mea. Poate că nu am mai fost noi prezenți, nu am mai fost foarte atenți pe treaba asta. Cu siguranță nu s-a închis la prăvălie. Doar facem inventarul”.

„Sunt genul de om care se trezește dimineața fericit”

Până atunci Cuza cântă la Radio ZU, acolo unde are emisiune alături de Răzvan Popescu.

„Nu e zi. Mi se întâmplă de multe ori să fredonez peste piese, dar cu microfonul pornit și stric piesele”, ne-a povestit amuzat tânărul.

Totuși, în ultimii ani, admiratorii au avut șansa să-l vadă în ipostaza de artist la „Te cunosc de undeva” unde au câștigat și una dintre ediții, dar și în cadrul emisiunii „Neatza” unde a mai cântat cu diferite ocazii. Cât despre matinalul de duminică de la Antena 1, Cuza mărturisește că, în ciuda numelui cu care s-a lansat, Noaptea Târziu, el este o persoană matinală și nu i-a fost deloc greu să se adapteze programului de la „Neatza de weekend”.

Citește și: Cuza de la Noaptea Târziu își dorește să prezinte o emisiune pe viitor. Ce spune despre Răzvan și Dani de la Neatza: “Au făcut o istorie greu de bătut” VIDEO EXCLUSIV

„E blestemul proiectului care se numește Noaptea Târziu. Glumesc. E și o bucurie. Eu sunt o persoană matinală în general. Sunt genul de om care se trezește dimineața fericit și care îi enervează pe ceilalți că este prea fericit. Bineînțeles că sunt și zile extrem de obositoare, zile în care ai vrea să mai dormi, dar nu am inventat eu codița la prună acum. Dar mă bucur foarte tare de proiectele din care fac parte”, a mai povestit Cuza pentru EGO.ro, care de când a început acest proiect încearcă să-și evite prietenii sâmbătă seara pe cât poate de mult.

Citește și: Cuza de la Noaptea Târziu a renunţat la barbă după şase ani. Cum arată acum. FOTO

„Nu am ajuns niciodată atât de obosit, în stadiul să adorm. E doar senzația de somn, că aș vrea să mai dorm. Dar nici nu mai ies sâmbătă seara. Știi cum zicem la un moment dat când începem să creștem? M-a responsabilizat. De la 9 seara eu nu mă mai uit pe Instagram, că îmi fac ăștia în ciudă, îi văd pe toți în cluburi”.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *