De ce Denise Rifai nu are copii, de fapt. Vedeta Kanal D a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit încă mamă: „Eu susțin” VIDEO EXCLUSIV

"Eu susțin femeia independentă financiar"
De ce Denise Rifai nu are copii, de fapt. Vedeta Kanal D a dezvăluit motivul pentru care nu a devenit încă mamă: Eu susțin VIDEO EXCLUSIV

Denise Rifai este o prezentatoare TV foarte apreciată. Vedeta în vârstă de 36 de ani nu are copii și nici nu este căsătorită. De ce? A spus totul chiar ea, în cadrul emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică.

Denise Rifai, despre visul său de când era mică: „Femeia trebuie să aibă rostul ei și banul ei”

Denise Rifai provine dintr-o familie mixtă. A văzut că în lumea arabă, în familia tatălui ei, rolul femeii este să stea acasă. Vedeta și-a dorit să schimbe acest lucru. Astfel a muncit pentru a fi o femeie independentă financiar. Este fericită cu faptul că până în ziua de azi ea a reușit să împlinească ceea ce și-a propus.

„Eu nu am copii. Eu m-am născut într-o familie mixtă. Eu de mică am văzut în familia tatălui meu, de exemplu, și nu mi-a plăcut faptul că femeia nu era neapărat independentă din punct de vedere financiar. În cultura arabă femeia, de regulă, stă acasă. Eu fiind la amestec de civilizații mi-am dorit foarte mult în primul rând, ca orice ar fi pe lumea asta, să fiu independentă financiar. Eu susțin femeia independentă financiar indiferent de cat de mulți bani are sau nu bărbatul din viața ei, că e tata, că e fratele ei sau este soțul.

Femeia trebuie să aibă rostul ei și banul ei. De când m-am născut am știut un singur lucru: că eu trebuie să rezolv cu nedreptățile care apar. Mică fiind, îmi doream ca vocea mea să poată să facă dreptate. Mă gândeam când eram mică să mă fac avocat. Anii au trecut și m-am așezat în zona aceasta de presă. Și iată că până în ziua de azi eu am reușit să împlinesc cam tot ce mi-am propus în materie de nedreptăți. De cele pe care eu le-am văzut”, a declarat Denise Rifai.

De ce Denise Rifai nu are copii? Prezentantoarea TV își dorește o familie

Denise Rifai spune că și-a dorit și își dorește în continuare o familie și copii. Până acum însă nu a găsit un bărbat alături de care să facă acest pas important în viața sa. Se consideră o tipă feminină, respectul bărbatul și, deși și-a dorit să își întemeieze o familie, acest lucru nu s-a întâmplat încă. De asemenea, este de părere că nu toată lumea trebuie să aibă o familie.

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie. Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa. Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat. Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum. (…) Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Că este și aici o chestie. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea”, a mai spus Denise Rifai la Ego Life.

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
7.5 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *