De ce fiul Andreei Mantea nu vrea să își vadă tatăl. Vedeta Kanal D a confirmat

"Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare"
De ce fiul Andreei Mantea nu vrea să își vadă tatăl. Vedeta Kanal D a confirmat

Andreea Mantea se ocupă singură de creșterea fiului ei și al lui Cristi Mitrea. David are șapte ani și jumătate și, potrivit prezentatoarei TV, nu își dorește să petreacă timp cu tatăl său.

De ce fiul Andreei Mantea nu vrea să își vadă tatăl

Foarte sinceră, Andreea Mantea a vorbit pe larg despre relația fiului ei cu tatăl său, Cristi Mitrea. Cei doi au format un cuplu în urmă cu mai mulți ani și la scurt timp Andreea a rămas însărcinată. Pe parcursul celor nouă luni de sarcină ea și Cristi Mitrea au pus punct relației, prezentatoarea mărturisind că motivele au fost neînțelegerile și violența.

În timpul unui live pe TikTok, Andreea Mantea a mărturisit că David nu vrea să petreacă timp cu tatăl său, iar într-o perioadă vedeta încerca să îl mituiască pentru a-l convinge să se întâlnească cu acesta. Acum însă, Andreea Mantea este de părere că David este destul de mare pentru a decide singur ce vrea să facă în ceea ce-l privește pe tatăl lui.

”Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta, căci nu voia. Pur și simplu nu vrea. Nu vrea și nu vrea. E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ne-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau”, a spus Andreea Mantea pe TikTok.

Ce fel de parenting folosește Andreea Mantea

Andreea Mantea nu a citit cărți despre parenting, ci a preferat să-și crească fiul într-un mod asumat, oferindu-i toate informațiile de care avea nevoie. L-a răsfățat, atunci când a fost cazul, i-a vorbit ca unui adult, dar a știu să-l și pedepsească dacă a simțit că este nevoie să o facă.

„Din punctul meu de vedere tot ce știe el până în acest moment, trei sferturi știe doar de la mine. Am făcut o școală fantastică cu el. Școala propriu-zisă doar i-a punctat tot ce l-am învățat eu. Într-un fel, mă bucur că de aici încolo nici eu nu mai știu să-i mai explic. Când o să înceapă din alea, cu necunoscutele”, ne-a declarat Andreea Mantea în urmă cu câteva luni.

Andreea Mantea preferă să nu îl laude prea des pe David atunci când se descurcă la unele activități, fiind de părere că întotdeauna este loc de mai bine. Atunci când a fost chemată la ședința cu părinții Andreea Mantea a aflat că David este un elev foarte bun. Însă lui nu i-a spus nimic. Din contră, i-a mărturisit că are minusuri pe ici-colo.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.2 12 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *