De ce iubita lui Cucu de la Noaptea Târziu refuză să apară în fața camerelor: “Asta le spun tuturor”. Relația lor a trecut la alt nivel VIDEO EXCLUSIV

Vedeta s-a cunoscut cu părinții iubitei sale

Cucu de la Noaptea Târziu o duce extrem de bine atunci când vine vorba despre viața amoroasă! Acesta trăiește o poveste de iubire alături de o tânără superbă, Rebecca. Se pare că relația a trecut la următorul nivel, după cum ne-a dezvăluit artistul în exclusivitate pentru Ego.ro. Mai mult, deja i-a cunoscut pe părinții partenerei sale.

Cucu de la Noaptea Târziu, dezvăluiri despre iubita sa

Chiar dacă el se află în lumina reflectoarelor, se pare că iubita lui, Rebecca Stănescu, nu își dorește să apară în fața camerelor, așa că, momentan, Cucu de la Noaptea Târziu o să meargă singur la interviuri. Totuși, el le-a explicat tuturor că o să o vadă pe tânără pe Instagram sau TikTok:

“Rebecca nu își dorește să apară în fața camerelor. Îi respect decizia și e mai bine așa! Ea vrea să fie în filmul ei. Toți mă bat la cap cu faptul că nu apare, dar noi suntem mai mult pe Instagram! Asta le spun tuturor, pe Instagram și TikTok mai postăm lucruri. În rest, nu vrea să fie în fața camerelor pentru interviuri și așa mai departe. Dacă o să fie să se întâmple, o să se întâmple natural! Dar nu este genul care să zică: “Sunt cu Cucu, așa că o să mă vedeți la televizor!”. Nu e vorba că mă bucur, dar, până la urmă, așa vrea ea! Nu am de ce să o blamez.”

Nu s-au mutat împreună

Chiar dacă relația merge ca pe roate, Cucu de la Noaptea Târziu a punctat că încă nu s-a mutat cu iubita sa. Totuși, cei doi petrec mult timp unul pe la celălalt, însă își oferă libertate și spațiu atunci când simt nevoia:

“Nu ne-am mutat împreună, dar stăm unul la celălalt. Mai avem și zile în care nu stăm unul la celălalt, căci trebuie să mai avem spațiul nostru. Nu știu când o să vină mutatul.”

Cum a fost întâlnirea cu părinții iubitei sale

De asemenea, artistul a explicat că i-a cunoscut părinții Rebeccăi Stănescu în urmă cu o lună, iar la întâlnire a avut câteva emoții. Cu toate acestea, el a fost primit foarte bine în familia partenerei sale, astfel că nu a avut de ce să își facă griji. În plus, Cucu de la Noaptea Târziu își dorește ca tânăra să îi cunoască rudele cât mai curând:

“I-am cunoscut părinții în urmă cu o lună. Sunt foarte mișto și foarte OK! Ea încă nu mi-a cunoscut părinții, dar vedem, ori de sărbători, ori înainte, ori după. Avem timp! Da, părinții știu că nu mai sunt singur și sunt fericiți pentru noi! Foarte bine (n.r. – a fost primit în familia iubitei)! Nu știam că sunt ei acasă. Mi-a spus că părinții ei sunt acasă și am avut emoții, am zis: “Oare cum o să mă primească?”. Au fost foarte mișto de la bun început și ne înțelegem de minune. Sunt niște părinți foarte mișto! Totul e bine!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *