Cucu, despre nunta lui Emi de la Noaptea Târziu. Ce ghinion a avut la eveniment: “Am fost băiatul care a prins, din nou, buchetul!” VIDEO EXCLUSIV

Cucu a vorbit despre nunta lui Emi de la Noaptea Târziu

Emi de la Noaptea Târziu și partenera lui, Mădălina, au avut parte de nunta la care visau. Aceștia au fost înconjurați de prieteni, colegi, dar și două perechi de nași. Cucu de la Noaptea Târziu ne-a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre marele eveniment, punctând că a avut parte și de ghinion atunci când a prins atât jartiera, cât și buchetul.

Cucu de la Noaptea Târziu, despre nunta lui Emi

Emi de la Noaptea Târziu și-a unit destinul cu aleasa lui, Mădălina, iar de la eveniment nu au lipsit prietenii și colegii săi, Cuza și Cucu. Atunci când vine vorba despre darul de nuntă, Cucu, prezent la Radar de Media Summer Gala, a punctat că se află în top și nu s-a zgârcit la bani:

“Și eu stau bine. Nu știu dacă a făcut public asta, dar este OK, nu am fost zgârcit. I-am dat fix cât trebuie, cât avea nevoie de la mine. El o să vină cu Mădălina. (n.r. la nunta lui) Am dat un dar cât să fie bine pentru toată lumea, nici puțin, nici exorbitant de mult, a fost bine. Am mers singur, dar pot să zic că am dat pentru mai multe persoane. Așa e frumos, nu? M-am și distrat de bani, nu de toți, dar a fost fain!”

A prins buchetul aruncat de mireasă, din greșeală

Cucu de la Noaptea Târziu i-a surprins pe invitați atunci când a prins atât buchetul miresei, cât și jartiera. Cu toate acestea, când i-a oferit al doilea obiect unei fete, acesta a descoperit că respectiva era logodită:

“Ce este drept, i-am zis și lui Emi, îmi pare rău că nu am mâncat deloc! Așa de tare m-am distrat. Ce este drept, eu am fost băiatul care a prins, din nou, buchetul, din greșeală.

Am prins și jartiera. Așa pare, aparent. (n.r. că se căsătorește cu el) I-am pus jartiera unei fete, dar am aflat, ulterior, că are iubit, logodnic! Am zis: “Super! Am luat țeapă!”.

Nu cred. (n.r. în superstiții) Mă gândeam că eram la nuntă, era și fata respectivă, poate mai vorbeam. Aia a fost! Am dat mâna cu ea și cu iubitul ei, fiecare pe drumul lui. Dar nu cred în lucruri de genul, că nu mai fac nuntă. Dacă este să se întâmple, se întâmplă.”

Citește și Confesiunile lui Cucu de la Noaptea Târziu: ”Am trecut printr-o perioadă mai grea. O dată la ceva timp intru într-o stare de latență”. Ce va face la Untold!

A ajuns direct la cununia religioasă

De asemenea, Cucu de la Noaptea Târziu a ajuns direct la cununia religioasă a prietenului său, ținând cont că viața unui artist este mereu ocupată. Chiar dacă nu a apucat să îi facă vreo surpriză lui Emi, acesta punctat că mirele s-a bucurat din plin de petrecerea burlacilor, care a avut loc înainte de marele eveniment:

“Nebunie nu am apucat să fac, cred câă nici băieții nu au apucat să facă. Au fost emoții mari. Eu am fost plecat la Iași, am ajuns fix la cununia religioasă. Așa este viața de artist!

Cred că cea mai frumoasă chestie pe care am făcut-o a avut loc în urmă cu 2-3 săptămâni, am fost în Malta și ne-am distrat cu băieții. Cred că acesta a fost cadoul de nuntă din partea tuturor, a fost foarte mișto.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Cucu de la Noaptea Târziu, despre ura din mediul online: „Provin dintr-o familie de undeva la țară, unde am învățat respectul față de oameni”. Ce sfat are pentru creatorii de conținut. EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *