De ce iubitul nu te prezintă prietenilor lui. Cum trebuie să procedezi și ce e important să știi

E decizia ta dacă mai vrei să fii cu el sau nu într-o astfel de situație.
De ce iubitul nu te prezintă prietenilor lui. Cum trebuie să procedezi și ce e important să știi

Poate ești într-o relație deja de o vreme și începi să te întrebi de ce iubitul nu te prezintă prietenilor lui. Să te afli în această situație nu este ușor, dar o poți înfrunta cu ajutorul acestor trei sfaturi care te vor ajuta. Ia aminte și rezolv-o cu liniștea și respectul pe care îl meritați amândoi în relația voastră. De aceea, îți spunem ce trebuie să faci.

De ce iubitul nu te prezintă prietenilor lui

Urmărește aceste sfaturi și vei ajunge cel puțin în poziția de a lua o decizie legat de ce vei face mai departe. Dacă vrei să rămâi sau să pleci din această relație.

Te ascunde sau neagă că sunteți un cuplu

Fii atentă la ceea ce se întâmplă în relația voastră pentru că trebuie să fii sigură dacă el te ascunde sau neagă că sunteți împreună. Aceste concepte sunt diferite și importante de știut. Dacă te ascunde, s-ar putea să fie din motive care nu au legătură cu tine, pentru că depinde de legătura pe care o are cu prietenii lui. Pe de altă parte, dacă neagă că este într-o relație cu tine, este îngrijorător pentru că asta înseamnă că nu îți oferă un loc în viața lui, iar în fața celor dragi, el este singur.

Identifică motivele

Trebuie să identifici motivele pentru care partenerul tău alege să te ascundă de prietenii săi. Unul dintre cele mai frecvente este acela că relațiile lor sunt „grele”. Ei preferă să evite să te facă să te simți inconfortabil. O altă variantă este că legătura lui cu prietenii lui nu implică niciodată partenerii altor persoane. Dar, înainte de a trage concluzii pripite, specialiștii de la Panoramaweb îți sugerează să analizezi situațiile și modul în care acestea apar.

Întreabă, discută cu el despre asta

Nimic mai simplu decât să întrebi. Dacă iubitul tău se ascunde de tine și ești sigură de acest lucru, poți să-l întrebi direct. Lasă deoparte gândurile intruzive. Într-o relație ar trebui să existe încredere pentru a vorbi despre ceea ce îl deranjează pe celălalt. Nu ar trebui ca totul să se termine cu o ceartă.

Nu uita că a fi într-o relație este un aranjament în care ambele părți au de câștigat. Nu este vorba despre a fi cu cineva așteptând ca acesta să-ți dea locul. Dacă te întrebi de ce iubitul nu te prezintă prietenilor lui, e bine să știi de ce o face. Partenerul tău nu vrea să te respecte în fața prietenilor săi. Este timpul să decizi dacă vrei să fii acolo sau să iei distanță. Despărțirea poate să doară, dar va durea și mai mult să fii într-o relație în care nu-ți prețuiește și nu-ți respectă prezența.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *