De ce Mirabela Dauer nu vorbește cu fiul ei: „Nu aș vrea să mă caute”. Puțini știu ce mare durere se ascunde în sufletul ei

Artista s-a despărțit de tatăl băiatului ei în anul 1980

Scris de: Daoud Andra

28 Feb. 2023

Puțină lume știe că Mirabela Dauer are un fiu în vârstă de 45 de ani. Artista are o relație complicată cu acesta și nu își vorbesc de ani de zile. Mirabela evită să vorbească despre acest subiect, însă recent a dezvăluit motivul pentru care nu mai ține legătura cu fiul ei.

Mirabela Dauer nu păstrează legătura cu fiul ei

Mirabela Dauer și-a construit o carieră de succes în domeniul muzical. Ajunsă la vârsta de 75 de ani, artista se poate lăuda că a cunoscut succesul pe plan profesional, însă pe plan personal, viața ei a fost una complicată. Artista are un singur copil, însă nu ține legătura cu el. Băiatul ei, Dan Alexandru, are în prezent 45 de ani, iar relația cu mama lui este una rece. De curând, Mirabela a fost invitată la o emisiune TV, unde a vorbit despre acest subiect sensibil.

Cântăreața a fost căsătorită între anii 1972 și 1980 cu Dan Traian Popovici, regizor de montaj la Televiziunea Română. În timpul mariajului s-a născut fiul lor, Dan Alexandru Popovici, care la divorț a rămas în grija tatălui. Băiatul avea doar 2 ani în momentul separării, iar tatăl lui a acuzat-o pe Mirabela că l-ar fi înșelat în timpul mariajului, motiv pentru care magistrații l-au încredințat pe băiat tatălui său.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer. Suma neașteptată pe care o încasează după 60 de ani de muncă

Nici după ce a crescut acesta nu a dorit să își cunoască mama. Întrebată recent dacă și-ar dori ca fiul ei să o caute, Mirabela a spus că nu vrea ceva forțat și că este bine așa cum e.

„Nu aș vrea să mă caute. (…) Vorbim despre absurd? Nu. E bine așa cum e. Eu, cel puțin, am un gând frumos îndreptat spre el și-l voi avea toată viața și când n-oi mai fi. Decât să fie o chestie falsă, forțată, obligatorie, nu. E bine așa cum e. Știi ce mulți copii am eu în jurul meu?”, a spus artista, în cadrul emisiunii News Magazine, de la Antena 3.

De ce Mirabela Dauer nu vorbește cu fiul ei
Mirabela Dauer are un fiu de 45 de ani

Motivul pentru care Mirabela Dauer nu vorbește cu fiul ei

Mirabela a vorbit, în câteva ocazii, despre motivele pentru care fiul ei s-a îndepărtat de ea. În urmă cu mai bine de un an, artista a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre relația complicată cu băiatul ei.

„Oamenii se schimbă, el s-a schimbat, dar este atât de înrăit de oamenii din jurul lui, încât niciodată nu o să-l mai văd. El nu mă cunoaște cu adevărat, e tardiv! Nu are amintiri cu mine, i s-au șters toate. Au fost niște oameni în jurul lui care m-au urât, inclusiv taică-su. Nimeni nu i-a spus nimic bun de mine și atunci el nici nu a fost interesat să afle despre mine.

Citește și: Mirabela Dauer, mărturisiri tulburătoare despre lupta cu cancerul: “Prietenii ăia care ciuguleau în jurul meu au dispărut”

El e matur acum, are 44 de ani. Dragoste cu sila nu se poate! Iată că nici la 44 de ani nu vrea să mă cunoască. Eu sunt un om cu picioarele pe pământ, nu mă ambalez la gândul că vine, că aș vrea să-i spun… nu! Că atunci îmi creez o realitate care nu e și nu va fi. Dacă o vrea Dumnezeu vreodată, lăsăm lucrurile să vină. Am făcut tot ce se poate din partea mea.

Nu se poate, el este montat de niște oameni. El nu are ce să ierte la mine, dar i s-au spus lucruri rele. Au fost minciuni, oribilități. Noi nu suntem certați, doar despărțiți. Am fost singură toată viața. Pentru mine, o persoană care nu are familie e singură toată viața. Eu nu am familie!”, a spus solista în cadrul podcastului lui Mihai Morar, „Fain și simplu”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *