De ce Nicoleta Luciu nu a vorbit cu tatăl ei ani buni. Cei doi s-au împăcat în sfârșit, vor petrece sărbătorile de iarnă împreună

De câți ani nu și-a mai văzut Ion Luciu nepoții

Nicoleta Luciu și tatăl eu s-au împăcat, după o lungă perioadă în care au avut o relație tensionată. Cunoscuta vedeta a anunțat că ea și Ion Luciu vor petrece Crăciunul împreună, invitându-l pe acesta să meargă la ei, la Miercurea-Ciuc pentru a le fi aproape nepoților.

De ce Nicoleta Luciu nu a vorbit cu tatăl ei ani buni

Nicoleta Luciu a povestit în trecut faptul că nu a avut o copilărie tocmai bună din cauza dependenței de alcool a tatălui său. La vârsta de 15 ani vedeta a plecat de acasă pentru a-și face singură drumul în viață. A mai mărturisit și că ea nu a simțit niciodată dragostea paternă.

„Tatăl meu bea de 30 de ani, dar am încercat să uit. De la 15 ani, am încercat să îmi umplu timpul. Am plecat să muncesc, să învăţ. (…) El locuieşte în apartamentul familiei, unde am stat eu cu fraţii mei şi cu mama mea. Părinţii mei nu au divorţat, i-am separat eu. Le interzic să-şi vorbească pentru că-şi fac rău. Pe mama am luat-o la mine, după ce am născut. Eu cred că le e mai bine aşa. (…) Când e treaz, el e un om de nota 10. Îi plătim întreținerea, îi luăm medicamente, îi mai ducem şi pachete, dar nu-i dăm bani.”, spunea Nicoleta Luciu.

Acum, în prag de sărbători, Nicoleta și Ion Luciu s-au împăcat și vor petrece Crăciunul împreună. Ion Luciu locuiește acum într-o comună din Călărași, renunțând de câțiva ani la agitația din București. A preferat să stea în casa părintească. Este susținut financiar de către Nicoleta și Iuliana, dar și fratele lor care locuiește în Germania. Chiar el a dezvăluit la un moment dat și spune și acum că fetele îl ajută cu banii pentru a se putea descurca.

Ion Luciu: „De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta”

După aproape trei ani de când nu și-a mai văzut nepoții, Ion Luciu a fost invitat la Miercurea Ciuc pentru a fi alături de ei de Crăciun. Le-a cumpărat și cadouri și este pregătit să îi revadă.

„Sunt bine, sănătos și bucuros, în același timp. De Sărbători, o să mă duc la Nicoleta la Miercurea – Ciuc, să fim cu toții acolo. Nepoțeilor le-am pregătit deja jucăriile de la Moș Crăciun. O să fie frumos. Fetele mă ajută și cu bani! Însă, nu mi-am mai văzut cei patru nepoței de trei ani, eu nu prea sunt cu drumurile lungi, până la Miercurea Ciuc, unde s-a mutat Nicoleta”, a declarat Ion Luciu pentru click.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *