Dieta Nicoletei Luciu. Alimentul la care a renunțat definitiv. Așa a reușit să slăbească 30 de kg în 6 săptămâni

Nicoleta Luciu: "Eu vreau să fiu veșnic tânără"
Dieta Nicoletei Luciu. Alimentul la care a renunțat definitiv. Așa a reușit să slăbească 30 de kg în 6 săptămâni

Nicoleta Luciu a reușit să slăbească 30 de kilograme în numai 6 săptămâni. Cunoscuta brunetă a dezvăluit care a fost secretul ei și de ce a luat decizia să dea jos atât de multe kilograme. Acum a eliminat foarte multe alimente și susține că așa își dorește să fie veșnic tânără.

Dieta Nicoletei Luciu. Alimentul la care a renunțat definitiv

Nicoleta Luciu a fost recent prezentă în juriul iUmor, acolo unde a vorbit despre stilul ei de viață. Astfel, a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de 30 de kilograme în numai șase săptămâni. Ce dietă a ținut și cu ce restricții a rămas de atunci? În cele șase săptămâni ea a consumat doar ceai, compot și supă de pui. De câțiva ani a renunțat la carne, la lactate, cofeină și proteină și consumă doar ceea ce este vegetal.

Nicoleta Luciu mărturisește că își dorește să fie veșnic tânără, motiv pentru care are foarte mare grijă de ea, fiind atentă mai ales la ceea ce mănâncă.

”Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu nu mănânc decât să pot să merg pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne, nu mai mănânc lactate, cafeină, proteină, am trecut pe vegetal.

Cică îmbătrânești de la ele. Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar brusc după am pus. Ca să slăbesc 30 de kilograme în 6 săptămâni am băut numai ceai, compot și supă de pui”, a declarat Nicoleta Luciu la iUmor.

Cum își îngrijește Nicoleta Luciu tenul

Cu un trup de invidiat, Nicoleta Luciu nu uită și de tenul său, de care are mare grijă. Vedeta face diferite tratamente și a dezvăluit ce mască naturală își face acasă, atunci când nu are timp să meargă la salon.

‘Dacă nu ai timp să mergi la salon, în timp ce gătești pui repede mâna pe frigider și iei de acolo un iaurt sau o smântână, adaugi puțină zeamă de lămâie, după care pui totul pe față și lași totul jumătate de oră”, a scris Nicoleta Luciu pe rețelele de socializare în urmă cu ceva timp.

Nicoleta Luciu, stil de viață sănătos de câțiva ani

Nicoleta Luciu a dezvăluit în urmă cu câteva luni că ține un regim raw-vegan. Astfel, vedeta spune că a renunțat la zahăr, cafea și gluten.

“Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1m și 75cm. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc”, spunea Nicoleta Luciu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
7.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *