De ce nu face parte Cristina Ciobănașu din noul serial de la Antena 1.“Aveam senzația că mă trădez pe mine”

Actrița a dezvăluit care este motivul pentru care nu face parte din acest proiect.
De ce nu face parte Cristina Ciobănașu din noul serial de la Antena 1.“Aveam senzația că mă trădez pe mine”

Cristina Ciobănașu, o prezență constantă în telenovelele românești, lipsește din noul serial al postului de televiziune Antena 1. Multă lume s-a întrebat de ce nu a fost inclusă în distribuția producției. Actrița le-a dezvăluit fanilor adevăratul motiv.

De ce nu face parte Cristina Ciobănașu din noul serial de la Antena 1

Cristina Ciobănașu a devenit cunoscută după un show de dans, moment în care a fost adoptată de cea care a și propulsat-o în lumea telenovelelor românești. Popularitatea ei a cunoscut un salt uriaș în momentul în care a jucat în „Priu cu viața”, serialul fenomen din urmă cu mai bine de un deceniu. Ulterior, Cristina Ciobănașu a devenit o prezență constantă în telenovelele de la noi.

În ultimii ani, actrița a fost implicat în numeraoase proiecte, însă eforturile depuse de ea pentru a le duce la bun sfârșit au epuizat-o. Deși fanii s-ar fi așteptat ca tânăra să facă parte din distribuția noului serial în care joacă inclusiv fostul ei iubit Vlad Gherman, dar și alți colegi alături de care a mai jucat de-a lungul timpului, Cristina Ciobănașu spune că a fost nevoită să ia o pauză de la filmări.

„Faptul că ajunsesem la un soi de burnout (n. red. sindromul epuizării profesionale) din cauza căruia nu mai eram la fel de productivă, nu mai găseam plăcerea în ceea ce făceam și aveam senzația că mă trădez pe mine pentru că eu sunt un om serios și un om perfecționist, care își dorește foarte tare să facă lucrurile bine, să fie mulțumit de ceea ce face și nu mai dădeam 100% și din cauza asta am decis că e mai bine să stau puțin deoparte, să-mi pun gândurile în ordine și să fac și lucruri pentru care nu am avut timp. Cât despre revenit, aștept oportunitatea, sunt pregătită”, a explicat Cristina Ciobănașu pe rețelele de socializare.

Cristina Ciobănașu „și-a luat hate”, după ce și-a asumat noua relație

De aproape doi ani, Cristina Ciobănașu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul stomatolog Alexandru Mureșan. Vedeta a preferat ca la începutul relației lor să îl țină departe pe iubitul său de lumina reflectoarelor, dar după câteva luni a decis să își asume relația public. Fanii nu s-au arătat însă prea entuziasmați de noua ei relație și nu s-au ferit să o critice.

„Am încercat cât de mult am putut să nu iau în seamă hate-ul gratuit vizavi de noua mea relație… dar mi se pare mult… Vă rog frumos, cei care nu puteți să acceptați ideea, cei care nu puteți suporta să stați fără să judecați viața unor oameni, dați unfollow! Respect orice ființă și îmi doresc din toată inima același respect din partea voastră. Vă mulțumesc!”, a declarat în urmă cu ceva timp, Cristina Ciobănașu.

Citește și: „Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei. Cum au reacționat prietenii lui, când au aflat că tânărul are o relație cu superba actriță: “Pentru ei asta a contat, de fapt” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *