De ce nu gătește Delia niciodată acasă: „Dacă fierb cartofi, murdăresc plita”

Locuiește într-un apartament de lux și evită vizitele! Delia are reguli stricte în casa ei
De ce nu gătește Delia niciodată acasă: Dacă fierb cartofi, murdăresc plita

Stă într-un penthouse, aflat la ultimul etaj al unui bloc din zona de nord a Capitalei, însă nu-i place să-și invite prietenii la ea acasă. Motivul pentru care Delia evită să facă astfel de invitații este unul total neașteptat.

Delia, apartament aranjat ca la carte, de un arhitect

Atunci când Delia și soțul ei, Răzvan, au cumpărat apartamentul au angajat un arhitect pentru a-l aranja așa cum trebuie. De asemenea, totul este după placul celor doi: graffiti pe pereți și o bucătărie pe care o poți confunda ușor cu un salon de restaurant, scrie cancan.ro. De menționat este faptul că apartamentul are o suprafață de peste 500 de metri pătrați, iar pe terasă are și o piscină.

De ce nu își invită Delia prietenii acasă

Delia evită să-i invite pe prietenii săi la ea acasă deoarece asta ar însemna să se facă mizerie, lucru pe care ea nu îl suportă. Artista mărturisește că se poate întâmpla ca ei să fumeze și să pună scrumul pe lângă scrumieră sau, mai mult decât atât, să plece greu înapoi acasă.

”Nu prea (n.r.: cheamă prieteni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, a scris Delia pe rețelele de socializare.

Delia: “La noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”

În urmă cu câțiva ani, Delia dezvăluia un alt secret al casei sale. Ea și soțul ei nu gătesc niciodată în bucătăria din apartament și nici nu mănâncă în zone ale acestuia und ear putea cădea firimituri.

”Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, spunea artista.

Terasa casei Deliei
Terasa casei Deliei

De ce nu vrea Delia să se mute în altă țară

Întrebată dacă nu i-ar plăcea să trăiască într-o altă țară, Delia susține că îi este suficient să călătorească și să vadă lumea. Artista spune că se simte bine în România și se bucură de viață, fără să facă acest sacrificiu, de a o lua de la zero în altă țară.

“Oricât de suficient ar suna, n-aș avea chef să o iau de la 0 într-o altă țară. N-aș avea chef să cutreier lumea în felul ăsta. Prefer să văd lumea relaxată. Mă simt atât de bine așa. E atât de bine să te bucuri și de viață mult. Nu mi-ar trebui asta”, a spus Delia.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
6.4 34 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *