De ce nu își mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Erau prietene la cataramă. Motivul real a ieșit la iveală

Cum a reacționat Ramona când a aflat de relația Biancăi cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor au fost prietene foarte bune pentru o perioadă. Ori de câte ori blondina mergea în Dubai se vedeau, dar și invers, când sora Monicăi Gabor revenea în țară erau nelipsite de la restaurantele de lux. De ce nu își mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor? S-a aflat motivul real pentru care cele două dive nu-și mai vorbesc de câteva luni.

De ce nu își mai vorbesc Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor: „Atunci Gabi a intrat pe fir”

Ani buni Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor au fost prietene la cataramă. Chiar dacă a avut o idilă de cinci ani cu Gabi Bădălău, Ramona a încurajat inițial relația lui cu Bianca Drăgușanu.

„Bianca se afla la ziua unei prietene la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou (n.r. în urmă cu doi ani).

Deși Gabi o invitase pe Bianca să facă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar părea că s-a bucurat pentru ei”, a povestit o prietenă comună a celor două pentru playtech.ro.

“Ramona, dar și Monica îl caută și acum pe Gabi”

Prietena celor două susține Ramona, dar și sora ei Monica, încă îl mai caută pe Gabi Bădălău. Chiar vara trecută cele două l-ar fi sunat când erau în București, să se vadă, dar fără Bianca Drăgușanu. Se pare că Ramona a decis să o șteargă pe blondină de pe lista de prieteni.

„Ramona, dar și Monica, îl caută și acum pe Gabi. Când au fost în vară, în București, l-au sunat să se întâlnească în trei, dar fără Bianca. Ramona nu mai vorbește cu Bianca și a șters-o de pe lista de prieteni, după care și Bianca a făcut același lucru, i-a dat unfollow pe Instagram. Ele erau prietene foarte bune, petreceau timp împreună atunci când puteau”, a mai spus sursa respectivă.

Atunci când ajunge în București Monica are un prieten care este patron de cazinou și care le pune la dispoziție mașină de lux, dar și posibilitatea să se cazeze la un hotel renumit.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *