De ce nu mai apare Ducele de Hastings în sezonul al doilea al serialului Bridgerton

Motivul pentru care Ducele de Hastings nu mai apare în noul sezon din serialul Bridgerton.
De ce nu mai apare Ducele de Hastings în sezonul al doilea al serialului Bridgerton

De ce nu mai apare Ducele de Hastings în sezonul al doilea din serialul Bridgerton. Noul sezon continuă povestea acestei familii aristocratice.

Dacă în prima parte publicul a fost interesat de romantismul dintre Daphne Bridgerton și Simon Basset, serialul ia acum o întorsătură neașteptată. În al doilea sezon acțiunea se concentrează  pe Anthony Bridgerton și Kate Sharma.

De mai multe luni de zile se știa că actorul Regé-Jean Page, care îl interpretează pe Ducele de Hastings, urma să părăsească producția. Acest lucru a provocat o mare tristețe în public și a dat naștere mai multor întrebări. Cu siguranță fanii serialului vor vrea să vadă modul în care se va explica absența personajului în noul sezon. Pentru toți cei care s-au întrebat cum s-ar justifica plecarea actorului Regé-Jean Page din „Bridgerton”, avem deja un răspuns. Primele episoade ale acestei serii ne-au dat o idee despre ceea ce ar urma să facă mai departe personajul ducelui de Hastings.

De ce nu mai apare Ducele de Hastings în sezonul al doilea

De ce nu mai apare Ducele de Hastings în sezonul al doilea din Bridgerton

În primul episod al celui de-al doilea sezon, Daphne Bridgerton se întoarce de la reședința ei de la Castelul Clyvedon, dar fără soțul ei. În curând se dezvăluie că Daphne, care a născut recent primul ei copil cu Simon, merge în vizita la familia ei.  Împreună vor s-o ajute pe sora ei Eloise să se pregătească pentru debutul în societate. „Îți dai seama că mi-am ținut soțul și fiul acasă pentru asta”, spune Daphne. În acest timp familia ei așteaptă ca Eloise să iasă din camera îmbrăcată pentru a o întâlni pe Regina Charlotte. Descoperă aici ce lecții de stil poți învăta din serial.

Ce se întâmplă cu personajul ducelui de Hastings?

În cel de-al treilea episod, Daphne se întoarce la reședința Bridgerton împreună cu fiul ei, Augie, pentru jocul anual de crochet al familiei. Și tocmai în timpul desfășurării poveștii, la un moment dat, ducesa de Hastings face o dezvăluire. Aceasta menționează că soțul ei se află într-o călătorie de afaceri.

Netflix și Shondaland au făcut deja un anunț referitor la personajul starului Regé-Jean Page. Au confirmat că actorul nu va mai apărea în următorul sezon, printr-o notificare de la Lady Whistledown. „Dragi cititori, în timp ce toate privirile se îndreaptă către căutarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care l-a jucat atât de triumfător pe Ducele de Hastings”, a început mesajul. „Ne va lipsi prezența lui Simon pe ecran, dar el va face întotdeauna parte din familia Bridgerton”.

sursa foto: Netflix

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop saptamana 6-12 februarie 2023
7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.