De ce nu mai apare Lucian Viziru în serialul Clanul sezonul 3. A vrut ca toată lumea să afle de la el

Actorul a lămurit misterul

Scris de: Daoud Andra

22 Sep. 2023

De ce nu mai apare Lucian Viziru în serialul Clanul sezonul 3. A vrut ca toată lumea să afle de la el

Sezonul al treilea al serialului Clanul a avut recent premiera la Pro TV, însă cu o distribuție ușor diferită față de primele două. Au apărut actori noi, în timp ce unele personaje au dispărut din poveste. Este și cazul celui interpretat de fostul lider al trupei Gaz pe Foc. De ce nu mai apare Lucian Viziru în serialul Clanul sezonul 3? Actorul a lămurit misterul.

Lucian Viziru a revenit din Germania pentru actorie

Cândva nelipsit din distribuțiile telenovelelor românești, Lucian Viziru a lăsat deoparte, pentru o perioadă, viața în România și s-a mutat peste hotare. Actorul și familia lui au trăit timp de 7 ani în Germania, după care s-au întors în țară. Viziru a încercat să pună pe picioare o afacere, însă nu a mers cum își dorea.

Propunerea de a juca în serialul românesc Clanul a venit exact la momentul potrivit, iar Lucian Viziru a primit rolul cu mult entuziasm. El a apărut în sezonul 2 al serialului de la Pro TV, însă nu a mai fost chemat la filmări și pentru sezonul al treilea, care se difuzează în prezent.

Citește și: Cine este Ana Radu, cea mai nouă actriță din serialul Clanul de la Pro TV. Este fiica unui cunoscut actor din România VIDEO EXCLUSIV

De ce nu mai apare Lucian Viziru în serialul Clanul sezonul 3
Lucian Viziru a lucrat în sezonul 2 din Clanul

De ce nu mai apare Lucian Viziru în serialul Clanul sezonul 3

Actorul a lămurit misterul și a spus, într-un interviu acordat recent, că nu a mai fost chemat la filmări pentru noul sezon.

”Eu n-am sunat să îi întreb ce se întâmplă. Pe mine nu m-a sunat, după aia, nimeni. N-aș fi zis ”Nu”, dacă ar fi fost să fie. Uite că n-a fost. Dar proiecte o să mai fie, nu pot să vorbesc despre ele acum. (…) Eram în Germania, mă gândeam că nu o să mă mai întorc niciodată în România și chiar îmi doream să nu mă mai întorc, numai că lucrurile se schimbă. În bine. Adică sunt mulțumit acum.”, a spus actorul, pentru Click!

Ce fel de roluri își dorește

Într-un interviu pentru EGO.ro, acordat în urmă cu ceva timp, Lucian Viziru spunea că își dorește și roluri negative, pentru că el crede că acelea i se potrivesc cel mai bine.

”Eu dintotdeauna am vrut să fiu băiatul rău și le-am zis tuturor că sunt băiatul rău, dar nimeni nu m-a crezut. Pot să am și privire de om rău. Depinde de cât plătești. Dacă îi întrebi pe cei care mă știu cu adevărat o să vezi că m-au văzut și în ipostaze de băiat rău. Dar la TV, într-adevăr trebuie să fii cuminte, să dai bine, știi cum e.

Citește și: Ce pățește George Ivașcu, Pelicanul din Clanul, când este oprit pe stradă. „Multe mi s-au mai întâmplat” VIDEO EXCLUSIV

Problema este că, și aici vorbesc de o problemă de-a mea, personală. Noi avem puțini oameni în România care să scrie bine personaje pozitive. Personajele pozitive sunt, de obicei, acei băieți tăntălăi, ăia care stau cu chitara în brațe și plâng după iubirea neîmplinită. Personajele pozitive de la Hollywood sunt supereroi care dau cu capul în gură, care împușcă, omoară dacă e cazul, dar de fiecare dată cu un gând în spatele acțiunii”, a spus Lucian Viziru, pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *