Ce pățește George Ivașcu, Pelicanul din Clanul, când este oprit pe stradă. „Multe mi s-au mai întâmplat” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt foarte, foarte multe întâmplări absolut amuzante”

În serialul ”Clanul”, care debutează luni seara cu un nou sezon, George Ivașcu face primul lui rol malefic din carieră, un personaj care se află de partea mafiei. Culmea este că în cele două sezoane și-a atras mai multe simpatii decât antipatii și că lumea rezonează cu personajul lui. George Ivașcu a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că îl oprește lumea pe stradă, însă nu să-i critice personajul, ci să se amuze împreună cu el.

George Ivașcu, despre noul sezon al serialului Clanul

Până acum, Pelicanul, personajul intepretat de George Ivașcu, a încercat prin tot felul de mijloace să facă bani și mai ales să obțină putere. Se pare că norocul este de partea lui abia în sezonul al treilea, care se anunță a fi unul plin de acțiune pentru marele actor.

”În sezonul ăsta, și acum putem divulga, Pelicanul își face PeliClanul. Și atunci sezonul acesta este cu mult mai multă acțiune, urmăriri, chiar și bătăi.

Pot să vă spun pe această cale că îmi fac singur cascadoriile. Nu vreau să vă spun foarte multe decât că o să fiți foarte surprinși că PeliClanul devine un rival pe măsura Clanului”, ne-a povestit George Ivașcu despre continuitatea personajului său, completând că în ciuda aparențelor, Pelicanul este elementul cheie în toate acțiunile.

”Deci a făcut moarte cu mâna lui, apoi toate exploziile sunt puse de Pelicanul. Adică mai toți cei care dispar într-un fel sau altul e ”creierul” lui Pelicanul”.

Cu toate că nu mai este la vârsta la care să vrea să demonstreze ceva, George Ivașcu are în continuare acea adrenalină necesară filmelor de acțiune, astfel că atunci când vine vorba de o cascadorie este primul care acceptă provocarea.

”Acțiunea acestui sezon este foarte dinamică pentru că acum, evident publicul este obișnuit cu noi, cu felul nostru de a fi și atunci nu mai este nevoie de prezentări, ci pur și simplu totul este concentrat. Apar personaje noi foarte importante. Actori foarte frumoși. Este mult mai police, e multă aventură”, a mai completat îndrăgitul actor.

Citește și Puștiul-minune care l-a impresionat profund pe George Mihăiță în noul sezon al serialului Clanul : „Este peste Pistruiatul. Copilul este născut genial” VIDEO EXCLUSIV!

Pelicanul ia și taxă de protecție pe parcări”

Încă de la primul sezon, George Ivașcu și-a descris personajul ca fiind o canalie simpatică, iar previziunile lui s-au adeverit căci telespectatorii îndrăgesc acest personaj negativ. Ba mai mult decât atât, atunci când se întâlnesc cu actorul în diferite situații aduc serialul în realitate.

”S-a întâmplat să mă oprească lumea pe stradă. După cum știți, Pelicanul ia și taxă de protecție pe parcări și, la un moment dat, erau doi domni la o parcare și coordonau, când m-au văzut au început să zică să fugă că vine

Pelicanul după ei. Multe mi s-au mai întâmplat. Cum am mai spus, la un moment dat, când m-am dus să-mi cumpăr un hotdog, nu spun unde, o doamnă, cu copilul zice: ”vezi mamă și Pelicanul mănâncă crenvurști”.

Deci sunt foarte, foarte multe întâmplări absolut amuzante și ce este foarte frumos este că ”priza” acestui personaj, Pelicanul, o simt în fiecare persoană cu care mă întâlnesc că primește acea bucurie a faptului că e descurcărețul tipic românesc”, a mai povestit amuzat George Ivașcu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Citește și Denis Hanganu din serialul „Clanul” s-a căsătorit în mare secret. Primele imagini de la eveniment!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *