Puștiul-minune care l-a impresionat profund pe George Mihăiță în noul sezon al serialului Clanul : „Este peste Pistruiatul. Copilul este născut genial” VIDEO EXCLUSIV

Cum îl provoacă Bebe Măcelaru pe George Mihăiță

Așa cum era de așteptat, George Mihăiță face un rol exemplar în serialul ”Clanul”, difuzat la Pro TV, reușind să transforme un personaj negativ în unul extrem de iubit de publicul telespectator. Marele actor a dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că Bebe Măcelaru îl provoacă mai mult fizic, decât actoricesc, astfel încât a simțit nevoia să-și schimbe oarecum stilul de viață, tocmai pentru a ține pasul cu personajul și toate acțiunile lui.

George Mihăiță, despre sezonul 3 din ”Clanul”

La aproape 75 de ani, vârstă pe care o împlinește luna viitoare, George Mihăiță ține pasul la filmări alături de colegii lui mult mai tineri. Și nu vorbim din punct de vedere actoricesc, ci pur și simplu din punct de vedere fizic, căci se prea bine știe că serialul ”Clanul” este unul de acțiune, iar personajul interpretat de marele actor este punctul cheie al desfășurării evenimentelor.

Citește și: Alexandru Conovaru a avut parte de momente neplăcute după apariția lui în „Clanul”. „Nu mi-a venit să cred că lumea percepe chestia asta”. Prin ce a trecut actorul VIDEO EXCLUSIV

”În sezonul ăsta i-a cam dispărut zâmbetul lui Bebe Măcelaru pentru că apar tot mai multe probleme în familia lui Tătuțu. Trebuie să alerge în stânga și dreapta să le rezolve. Cei apropiați, chiar și cei ai familiei au golit casa, cum se spune, de sufletele și trupurile lor. Unul este în pușcărie, unul este răpit și așa mai departe. Deci crește tensiunea în sezonul 3”, ne-a povestit George Mihăiță, completând că pentru a reuși să facă impecabil toate scenele de acțiune și-a schimbat și rutina zilnică.

”De un an și jumătate, în mod regulat, merg cu bicicleta, merg pe jos, merg la bazin. Altfel nu se poate să rezist la cât vedeți că mă aleargă în serial. E o bucurie”.

”Mi-a adus aminte de Pistruiatul”

Cu toate că are cuvinte de laudă la adresa întregii echipe și a tinerilor actori cu care joacă în acest serial, George Mihăiță mărturisește că în al treilea sezon i-a atras atenția un puști care nu are nici cea mai mică legătură cu această industrie. Este vorba de Florinel, un copil provenit dintr-o familie defavorizată, pe care Theo Rose l-a remarcat pe Tik Tok apoi i-a arătat lui Anghel Damian cât este de talentat, acesta din urmă oferindu-i un rol în serialul ”Clanul”.

Citește și: George Ivașcu, despre primul lui rol de mafiot în serialul Clanul: „E o canalie simpatică”. Cum învață textul, în pauze, alături de George Mihăiță VIDEO EXCLUSIV

”E genial. Copilul este născut genial. Are o naturalețe în el cum rar am văzut la un om. Am repetat cu el, doar am repetat textul și la filmare, dar el nu știa, eu îl iau de jos și îl agăț în cui. El filmare m-a luat, foarte natural, că ce facem acum. A trebuit să reluăm scena. Dar are un fel de a da replica, repet, cu naturalețe, și e organic. E născut actor”, a mărturisit George Mihăiță despre Florinel, completând că nu a mai văzut un așa copil genial de pe vremea când actorul Costel Băloiu îl juca pe celebrul Pistruiatul.

Citește și: George Mihăiță nu mai vrea să vadă carne, de când îl interpretează pe Bebe Măcelaru. „De acum mănânc mai puțin și vorbesc mai mult” VIDEO EXCLUSIV

”Mi-a adus aminte de Pistruiatul. Este peste Pistruiatul. Ar trebui să se scrie un serial cu el. Și eu să fiu și eu un personaj acolo. Eu aș veni într-un serial cu el și în rol secundar. În amintirea secvențelor de la Clanul”. Interacțiunea dintre George Mihăiță și Florinel va fi văzută începând cu 18 septembrie, în sezonul 3, parte despre care marele actor spune că este și mai captivantă.

”Anghel Damian, până să încep eu să filmez, când mi-a trimis primul email, mi-a spus că vrea un personaj negativ, dar iubibil. Și într-adevăr este iubit Bebe Măcelaru de lume pentru că are și părțile lui pozitive. Are omenie, are haz, ține cu familia. Plus că el mai zice, cine a reținut, că este cinstit cu oamenii care sunt cinstiți cu el”, a mai declarat George Mihăiță pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *