George Ivașcu, despre primul lui rol de mafiot în serialul Clanul: „E o canalie simpatică”. Cum învață textul, în pauze, alături de George Mihăiță VIDEO EXCLUSIV

George Ivașcu este Pelicanul, unul dintre „locotenenții” lui Bebe Măcelaru

După mai bine de 5 ani, timp în care nu a mai jucat în niciun film, actorul George Ivașcu a acceptat să facă parte din distribuția serialului ”Clanul” (PRO TV), care va avea în curând debutul pe micul ecran. Este pentru prima dată când interpretează un rol malefic, un personaj care se află de partea mafiei. George Ivașcu a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că este pentru prima dată pe un platou de filmare alături de bunul său prieten și coleg, George Mihăiță, dar și că sunt printre singurii care își petrec pauzele tot cu scenariul în mână.

„Filmările au fost palpitante, așa cum va fi și filmul”

Pentru George Ivașcu, personajul Pelicanul, unul dintre „locotenenții” lui Bebe Măcelaru, a fost o adevărată provocare.

„E o canalie simpatică. Atât pot să spun, dar e o canalie. O să ne și distrăm, dar în același timp o să avem și îndoieli dacă glumește sau nu glumește, dacă e adevărat sau nu. Când am conturat personajul nu neapărat că m-am documentat, dar mi-am zis: ce nu aș face eu. Am pus acest ingredient și am zis că ce nu aș face eu în viața de zi cu zi, asta aș face în film. Este un soi de „călătorie” într-o zonă pe care nu am experimentat-o foarte tare, nu m-am documentat despre ea, dar îmi face deosebită plăcere să arăt o altă parte decât publicul este obișnuit”, a povestit îndrăgitul actor pentru EGO.ro.

El mărturisește că a fost plăcut surprins de intriga acestui serial, încă din prima zi de filmări.

„Filmările au fost palpitante, așa cum va fi și filmul, de fapt asta se și dorește: un film polițist cu mafioți. Normal că suntem supuși diverselor întâmplări care să stârnească acțiunea și această confruntare permanentă între poliție și mafioți. Este și poveste de iubire foarte frumoasă. Eu cred că rețeta este completă, de aceea zic că filmările au fost palpitante”.

„Mai mult de trei sferturi din timp îl petrec cu scenariul în față”

Alături de Carmen Tănase, George Mihăiță, Șerban Pavlu și Cătălina Grama, George Ivașcu face parte din „garda veche” de actori. Asta nu înseamnă că zilnic nu are ceva de învățat de la mai tinerii lui colegi de filmări.

„Cu George Mihăiță am lucrat foarte mult la teatru, am fost ani de zile angajat al Teatrului de Comedie și am avut plăcerea să jucăm împreună, însă în film mai puțin, însă aici în serial în mod deosebit pentru că sunt „locotenentul” lui Bebe Măcelaru, care nu vă spun ce-mi face. Dar nu vă zic mai multe. Fiind un film cu mult suspans, e bine ca publicul să ne însoțească în această călătorie de 13 episoade”, ne-a mai povestit actorul.

George Ivașcu, alături de o parte de colegii din ”Clanul”
George Ivașcu, alături de o parte de colegii din ”Clanul”

De altfel, asemenea lui George Mihăiță, Ivașcu are aceleași obiceiuri atunci când vine vorba de a-și exercita profesia.

„Fiind vorba de o școală veche stau mult și învăț. Mai mult de trei sferturi din timp îl petrec cu scenariul în față. Recunosc. Dar nu ezit să-mi petrec pauzele cu mai tinerii colegi, tocmai pentru că este un schimb de experiență foarte frumos între noi. E pentru prima dată când ne întâlnim pe platourile de filmare și este frumos să comunicăm unii cu ceilalți. Este exact ca într-o familie unde este nevoie și de tați, e nevoie și de copii, e nevoie de absolut toate generațiile care pun sare și piper în acest serial”, a mai povestit George Ivașcu pentru EGO.ro.

5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.