De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza. Cu ce vedetă a fost înlocuită, vestea a luat prin surprindere pe toată lumea

Vezi ce se întâmplă cu frumoasa asistentă TV!

Ramona Olaru lipsește de la Neatza cu Răzvan și Dani, iar telespectatorii s-au întrebat unde este frumoasa asistentă de televiziune și ce s-a întâmplat cu ea de nu mai apare în emisiunea de la Antena 1. Iată cu ce ocupă în prezent blondina și cu ce vedetă a fost înlocuită!

Motivul pentru care Ramona Olaru nu mai apare la Neatza

Fanii matinalului Neatza cu Răzvan și Dani au avut parte de o surpriză uluitoare. Aceștia au observat, de curând, că îndrăgita asistentă de televiziune lipsește din platoul emisiunii de la Antena 1.

Superba blondină nu va fi prezentă la Antena 1 nici în ediția de weekend a show-ului, unde făcea echipă cu Diana Munteanu. Celebra asistentă TV, însă, a lipsit motivat de la îndrăgitul matinal.

Ce se întâmplă cu asistenta TV

Ramona Olaru lipsește de la Neatza cu Răzvan și Dani pentru că filmează pentru ”Splash! Vedete la apă”. Show-ul nu a mai fost difuzat în 2023, dar vara asta va apărea din nou pe micul ecran, iar filmările sunt în plină desfăşurare.

Acestea vor avea loc la București, nu la Bacău, așa cum s-a întâmplat în urmă cu doi ani de zile. După desemnarea câștigătorului, Ramona Olaru va reveni în proiectul care a consacrat-o.

Citește și Situația penibilă trăită de Ramona Olaru la o întâlnire: “La restaurant mi-a cerut cardul pe sub masă și a plătit cu el”!

Cu cine va fi înlocuită Ramona Olaru la Neatza

Cât timp blondina filmează pentru ”Splash! Vedete la apă”,  șefii postului Antena 1 i-au găsit deja un înlocuitor.

În locul ei va fi Oana Matache, nimeni alta decât sora Deliei. În trecut, Ramonei Olaru i s-a propus să meargă și la Asia Express, dar aceasta a refuzat.

”Nu vreau să mă duc în Asia sau, după caz, America Express, pentru că sunt crescută la fermă fără toate neajunsurile, fără mâncare, fără dormit, fără apă caldă, fără căldură, fără toate cele.

Deci pentru mine nu ar mai fi o provocare. Nu mi se pare că mă duc în ceva: uau, ce fac eu aici? Ar fi așa: ok, așa și? Plus de asta nici nu am o persoană de bază cu care măcar să mă duc să fac caterincă, să fac un show extraordinar”, a declarat blondina, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Citește și Cum a apărut Ramona Olaru la plajă în ultima vacanță. Costumul de baie minuscul cu care a făcut furori!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *