De ce nu mai vrea Ana Baniciu să participe la un alt show după ce a câștigat Asia Express: „Le-am spus asta și celor care m-au invitat” VIDEO EXCLUSIV

Ar accepta totuși dacă ar avea aceeași echipă, cu Raluka
De ce nu mai vrea Ana Baniciu să participe la un alt show după ce a câștigat Asia Express: Le-am spus asta și celor care m-au invitat VIDEO EXCLUSIV

Ana Baniciu și Raluka au reușit să câștige primul sezon din Asia Express, rămânând singurele fete care au depășit toate echipele din competiție și au mers acasă cu premiul cel mare. Ulterior, vedeta nu a mai mers într-un reality show, astfel că ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care este motivul pentru această decizie.

Ana Baniciu, dezvăluiri despre Asia Express

Ana Baniciu s-a uitat la toate sezoanele Asia Express și a urmărit și noul sezon din show-ul care s-a transformat în America Express. Totuși, vedeta a punctat că nu reușește să stea liniștită în momentele în care îi privește pe concurenți de acasă:

“M-am uitat la toate sezoanele, cu mici pauze, evident. Pe mine mă agită foarte tare să văd Asia Express de pe canapea, de acasă. Nu pot să văd Asia Express liniștită. Pulsul meu crește, știu despre ce este vorba acolo. Mă regăsesc cu totul. Știu ce înseamnă, am trecut prin asta. Atunci, îmi este foarte greu să mă uit liniștită, de pe canapea. Dacă am nevoie de adrenalină, dau drumul la Asia Express.”

“Nu cred că aș putea câștiga cu altcineva vreodată”

Ana Baniciu ar repeta experiența Asia Express alături de Raluka, căci artistele au reușit să învingă toate echipele din sezonul lor. Întrebată dacă i se pare că acum probele sunt mai grele, ea ne-a mărturisit:

“Nu știu, depinde. Noi, când am fost, fiind primul sezon, lucrurile erau extrem de noi pentru toată lumea, inclusiv pentru echipă, inclusiv pentru noi. Nu știam ce să facem. Acum mai ai niște exemple, mai ai un model din trecut. Poți să te uiți să vezi care erau strategiile. Atunci, noi nu aveam nicio strategie, era după cum ne ducea valul și show-ul. Aș repeta experiența mâine. Da. (n.r. ar participa tot cu Raluka). Nici nu cred că aș putea câștiga cu altcineva vreodată.”

A câștigat Asia Express alături de Raluka

Vedeta le-a ținut pumnii echipelor care au participat anul acesta la America Express. Totuși, chiar dacă Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost aproape de a câștiga finala, Ana Baniciu și Raluka rămân, momentan, singurele femei care au dus premiul cel mare acasă:

“Anul acesta a fost aproape. (n.r. să câștige o altă echipă de femei) Le-am ținut pumnii fetelor, dar și băieților, m-am bucurat și pentru ei. Practic, băieții cred că i-au răzbunat pe Liviu și Andrei, care au fost în finală cu noi. A fost aceeași finală, practic, două fete, doi băieți, prieteni și prietene. Uite că i-au răzbunat pe băieți și au câștigat ei. Rămânem singurele fete, prietene, care au câștigat Asia Express.”

“La un reality show, nu, nu mă mai văd”

Ana Baniciu ne-a mărturisit că nu s-ar mai vedea participând într-un reality show, fiind convinsă că nu o să îl mai câștige și pe al doilea. Totuși, dacă i s-ar propune să meargă undeva alături de prietena ei, Raluka, vedeta nu ar refuza:

“La un reality show, nu, nu mă mai văd. Știi care este treaba? Le-am spus asta și celor care m-au invitat și este o chestie super sinceră. Vreau să rămân așa în amintirea oamenilor. Sunt convinsă că pe al doilea nu o să îl mai câștig niciodată în viața mea. Zic asta în ideea în care nu am forța fizică necesară ca singură să pot să duc un show de genul Survivor. Este un show foarte greu și știu că nu îl pot duce. Acolo eram două, ne trăgeam una pe cealaltă, era o chimie puternică între noi. Cu Raluka, în schimb, cred că nu aș refuza niciun show.”

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *