Ana Baniciu nu are nicio problemă să se spovedească în aceeași încăpere cu viitorul ei soț. „Sunt ca o carte deschisă” VIDEO EXCLUSIV

Ana Baniciu: „Nu m-am mai spovedit de ceva vreme”

Ana Baniciu și Edy Kovacs nu au pus la punct toate detaliile de nuntă, însă de când formează un cuplu trăiesc ca o adevărată familie. De aceea, artista mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că nu are niciun secret față de viitorul ei soț și că nu are nicio problemă să se spovedească într-o cameră comună.

Ana Baniciu, despre timpul petrecut cu viitorul ei soț

Artiști amândoi, ea cântăreață, el DJ, Ana și Edy încearcă să profite la maximum de timpul liber pe care îl au și să-l petreacă împreună. În ciuda imaginilor pe care admiratorii celor doi le văd în social media, se pare că zilele lor libere nu sunt atât de relaxate precum lasă să se înțeleagă. De curând, Ana Baniciu și-a făcut cont și pe platforma Tik Tok, aplicație despre care spune că o depășește.

Citește și: De ce Ana Baniciu nu se poate decide asupra verighetelor, deși a trecut un an de la cererea în căsătorie: „Nu am idee cum o să arate” VIDEO EXCLUSIV

„Să știi că nu mă prea regăsesc așa în Tik Tok, adică tare greu îmi este, sunt tare stângace și îmi dau seama că au trecut anii, nu mai sunt nici eu chiar puștoaică. Știi?”, a mărturisit Ana Baniciu pentru EGO.ro, completând că a ajuns la concluzia că urmăritorii de pe această platformă vor să vadă alte lucruri, nu neapărat realitatea.

„Realitatea este alta, îți dai seama. Nu este chiar ce postez pe Tik Tok. De curând, spre exemplu, făcut noi un program din ăsta de relaxare care între timp s-a stricat mașina, nu ne-am mai relaxat deloc. Ba mai mult, am rămas cu mașina în stradă. Adică se întâmplă lucruri în fiecare weekend. Lucruri speciale. În plus sunt multe weekend-uri în care am muncit. Așadar e un fel de a spune. Posteze ce mi-aș dori într-o viață ideală, dar se mai întâmplă și weekend-uri din astea în care să nu facem nimic, dar mai răruț”.

Citește și: Ana Baniciu a renunțat la pasiunea ei pentru design vestimentar. „Mă concentrez pe ce știu să fac cu adevărat” VIDEO EXCLUSIV

„Mergem la Biserică”

Înainte de Paște, cei doi au dat o fugă în Turcia, la Istanbul, o destinație relativ aproape de casă căci se știe fobia pe care Edy Kovacs o are de avioane și mai ales de zborurile de lungă durată, însă au grijă să se întoarcă pentru tradițiile pascale.

Citește și: Înțelegerea secretă dintre Ana Baniciu și DJ Project. „Eu când mă bag într-un proiect, sunt foarte serioasă”. Ce au stabilit la începutul colaborării EXCLUSIV

„De Paște chiar e o tradiție cumva la noi în familie. Sunt mereu acasă și mâncăm bun. Îți dai seama. Mergem la biserică. E un moment așa de liniște. Anul acesta vom fi tot aici. Mă rog, venim dintr-o vacanță. O să plecăm o săptămână înaintea Paștelui din țară, dar îți dai seama că de Înviere suntem aici”, ne-a mai declarat Ana Baniciu, mărturisind că a trecut ceva vreme de la ultima spovedanie.

„Nu m-am mai spovedit de ceva vreme. Cred că de vreo doi ani nu am mai făcut asta, dar uite anul acesta, că bine zici, cred că o să merg să mă spovedesc. Dar trebuie să țin și post, nu?”.

Citește și: Cea mai mare teamă a cântăreței Ana Baniciu: „Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu”. De 9 ani se luptă să-și depășească această frică VIDEO EXCLUSIV

Cu sau fără post, artista va avea șansa să se destăinuie în fața Domnului înainte de cununia religioasă, când datina spune ca viitorii miri să se spovedească duhovnicului și să intre fără nicio apăsare în familia nou formată.

„Am auzit treaba asta. Cum de față cu soțul? Până la urmă nu e nicio problemă, oricum eu sunt o carte deschisă”, a completat amuzată Ana Baniciu pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *